fredag den 3. marts 2017

Dette sker - i marts

Marts er over os. Vi er allerede godt ind i måneden og jeg håber på et snarligt forår. Jeg elsker, når alle blomsterne i forskellige farver titter frem. Og helt ærligt, så er jeg lidt træt af mine vinterstøvler og længes mod gummisko og en tyndere frakke.

Marts byder først og fremmest på skole, skole og mere skole. Der er undervisning hver uge og det betyder en god omgang lektier og hjemmeopgaver også. Jeg har allerede været til første undervisning i denne måned og jeg kan godt se, at mange af mine weekender også kommer til at gå med studie.

Jeg begynder dog denne weekend med fest. Min lillebror bliver 40 år og han og min svigerinde fejrer samtidig kobberbryllup. Så weekenden går med familiebesøg og fest i Odense. 

Så kommer en lidt mere kedelig detalje. Jeg skal have fjernet en skønhedsplet på overarmen. Jeg er desværre ikke god til al sådan noget operation, selv om jeg prøver ikke at tænke for meget over det. Hudlægen har sagt, at der ikke er noget galt ift. 'pletten', men den skal fjernes alligevel, fordi den vokser en smule.

Desuden skal jeg i denne måned give den gas med yoga. Jeg har yoga 3 søndage i træk og det er godt for mig. Ellers er der fuld fart på arbejdet, så jeg håber faktisk at holde de sociale arrangementer på et lavt blus. Det er ikke lykkes endnu... Har allerede haft en venindeaftale og en anden venter i næste uge. Der er også noget skole-hjem og ekstra træning for børnene, der kommer til at dominere marts. 

Sidst men ikke mindst, så er det i marts, at arbejdsprojektet skal igennem en leveranceprøve og det går der et par dage med - og der er planlagt endnu flere tests i april. Jeg håber, marts bliver solrig og god. Det vil hjælpe lidt mentalt på travlheden... 20 kommentarer:

 1. Åh, jeg er virkelig heller ikke god til sådan noget doktor-halløj. But it's all in your head, plejer jeg at sige til mig selv. Det er alle skræmmebillederne, som er værst. Det skal nok gå. Håber marts bliver skøn og fuld af blomster!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - af en eller anden grund, så gruer jeg altid for at det skal gøre ondt ;-) er lidt en piveskid... Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det lyder som en travl måned du går ind i og skønt med sådan en festlig start. Er sikker på marts bliver en god måned. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja, travl og lige nu på vej til fest, hahaha... Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder som en dejlig men måske lidt travl måned. Jeg hepper på sol, skønne blomster og mindre tykt tøj :) og på at pletten er nem at fjerne :) kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - tak for heppen, jeg håber det holder hele marts ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Ja sikke en travl måned! Her var det lunt og forårsagtigt i dag, men Hjørring er jo ikke lige dit hood ;)
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - næh, Hjørring er ikke lige i omegnen... gråt igen i dag. Håber snart på sol. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Borset fra det med pletten på overarmen, lyder det som om marts måned har en masse godt at byde på. Du har sikkert fortalt om det, men hvad er det du læser? Jeg håber, at det er noget du synes er spændende - det gør det lidt nemmere hvis man skal sidde og lave lektier i weekenden! Yoga flere søndage i træk, lyder som en god investering midt i al travlhed. God tur til Odense! Igen! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - jeg læser en diplom i offentlig forvaltning og i dette semester er det 'samfundsvidenskabelig analyse og metode'. Et obligatorisk fag, ellers havde jeg klart IKKE taget det ;-) hahaha... Er på vej til Odense om lidt, så må slippe lektierne nu. Har også en tale, der lige skal ordnes. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Det lyder som om der mulighed for en vidunderlig måned! Kan godt forstå at du ikke er begejstret for operationen. Fik selv fjernet en plet for et par år siden, og uanset hvor meget ens fornuft kan sige at det da ikke er noget, så føles det bare ikke særlig morsomt. Jeg tænker på dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Pia - jeg er som sådan ikke bange for, at der er noget i den plet. Det har hudlægen sagt, at det er der ikke, så passer det jo, ik?!! hahaha... men jeg er så pivet omkring ting, der gør ondt. Jeg er nervøs over stivkrampevaccine, så slemt er det. Kh. Birgitte

   Slet
 7. Er med skøreliv.dk her. It's all in your head! Godt du får den væk. Gid marts måned:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - kryds fingre på mandag ;-) og ellers bliver marts sikkert helt fantastisk. Kh. Birgitte

   Slet
 8. Pyha er da helt forpustet bare af at læse med i dine marts-planer - og så er listen muligvis ikke engang fyldestgørende?! Det er nok mest det der studie-noget der slår mig ud bare ved tanken. Du er cool at du starter op igen. Hep hep.

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - nej, der kommer sikkert mere på i form af aftaler, som ikke er planlagt endnu ;-) og tak for hep! Jeg har brug for det ;-) kh. Birgitte

   Slet
 9. travl men god marts du har skudt i gang :-) her er jeg for længst hoppet i gummisko, og det er bare dejligt. Jeg længes virkelig også efter solen, synes kun den kommer glimtvis, det kunne være skønt med et par sammenhængende dage med sol. Pøj pøj med skolen. Du har flere gange skrevet at du skulle til yoga, men kunne du måske have lyst til at skrive mere indgående hvad i laver, lidt om den form for yoga du går til (forstår der er et hav af former) og hvad det præcist gør for dig :-) bare et lille beskedent ønske du kan summe over ;-)
  Kærlig hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det vil jeg mægtig gerne - altså skrive om yoga :-) den kommer i min idébunke. Jeg har stadig støvler på, for skal gå eller cykle til arbejde og det duer ikke med kondisko, de er for kolde. Nogle gange skifter jeg på job til gummisko, men trænger også bare til at slippe vanter og halstørklæde :-) kh. Birgitte

   Slet
 10. Håber alt er ok med modersmærket.
  Held og lykke med studierne.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det regner jeg med :-) hudlægen mente, det var helt uskadeligt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...