onsdag den 15. marts 2017

Familie-relationer

Min ældste kusine på min fars side er 15 år yngre end mig. Da hun var baby, gik jeg tur med hende i barnevognen og synes nok mest, at det var sjovt at have sådan en lille størrelse i min familie. 

I dag bor hun i Odense, hvor hun studerer. Dog er hun ofte 'hjemme' på Vestegnen, hvor hun så kommer forbi til noget sushi, vin og tv-kiggeri. Det er så hyggeligt. Det var også hos hende, at jeg sov, da jeg skulle overraske min bror og svigerinde om morgenen på deres kobberbryllupsdag.

På mange måder er hun som voksen den lillesøster, jeg aldrig har haft. Der er mange ligheder mellem os, både fysisk, men også væremåde, humor, temperament osv. Så sent som sidste weekend var der én, der spurgte om vi var søstre, fordi vi fysisk ligner hinanden en del. 

Det er ikke fordi, jeg ikke har et godt forhold til mine andre kusiner (der er yderligere 5), men mit forhold til hende her har altid været tæt. Jeg er glad for, at vi stadig gerne vil hinanden og sætter tid af til det... 10 kommentarer:

 1. Det lyder som et rigtig godt forhold - også at I kan spejle jer i hinanden. Det er dejligt! Glad på dine vegne ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - tusind tak og det er også dejligt. kh. Birgitte

   Slet
 2. Så skønt - lyder som et helt særligt forhold. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - det er utrolig dejligt. Kram B

   Slet
 3. Sikke et kærlig indlæg til og om din kusine. Det lyder som et helt specielt og dejligt forhold i har <3
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, det er så hyggeligt med en bonus lillesøster ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Dejligt I har et tæt forhold:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ja, det er virkelig skønt. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Det er dejligt med sådan et forhold.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det er det nemlig :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...