onsdag den 1. marts 2017

Dejlig mad, men...

Der er fart over feltet allerede fra første marts... eller bare denne uge generelt. Derfor er jeg lidt bagud med at få skrevet indlæg færdig. Så... dette indlæg handler om i søndags. For der var kæresten og jeg i Fields for at købe nogle gaver. Bagefter skulle jeg et ærinde i Tårnby (det er jagten på de gode jeans, der stadig er i gang - eller jeg kan afsløre, at den nu er slut. Juhuu!) og da det lige passede med den overskydende tid, så kunne vi nå at spise i Fields.

Vi besluttede os for at spise på Gorm's. Det har vi gjort et par gange før og deres pizza er virkelig gode. Det jeg ikke forstår er, hvorfor de skal være så sindssygt dyre. Altså, omkring 110 kr. for en pizza er lige i overkanten i min optik. Også selv om det er på en restaurant og råvarerne er helt i top. 
Jeg har lige siden, jeg var i Rom elsket de helt tynde romerske pizza. Dem kan man (heldigvis) få i vores lokale pizza-biks til en fornuftig pris af 70-80 kr. Ok, så egentlig er Gorm's ikke så dyr. Alligevel - der er et stykke op til 110 kr. Og en portion pasta med bolognese derinde koster endda mere end det. 

Nå, men på Gorm's er bunden meget sprød i kanten og meget blød i midten pga. meget fyld. Det er ikke nødvendigvis skidt, men de bliver serveret på en stentøjstallerken og med almindeligt bestik. Det er ret umuligt at skære med en smørekniv ned i en blød bund på en (sten)hård overflade. Not nice... Især ikke fordi kæresten og jeg oftest vælger to forskellige pizza og så deler, så vi får en halv af hver. 

Efter hvert besøg på Gorm's, så føler jeg egentlig, at det har været dyrt. Ja, jeg har fået god mad, men det har også været lidt besværligt at spise og udvalget er heller ikke voldsom stort (det kan dog nogle gange være en fordel. Det indrømmer jeg gerne). Så der går nok lidt tid, før vi kommer der igen. Selv om jeg sikkert næste gang har glemt min lille skuffelse fra i søndags.


12 kommentarer:

 1. Hva' så mæ de jeans dér?! Tell me more, tell me more!...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg laver (endnu) et indlæg ;-) men jeg kan afsløre, at de er fra Black Swan (surprise). Kh. Birgitte

   Slet
 2. Svar
  1. @Dorte - jeg ser lige, om jeg kan få taget et billede. Lige nu er de til vask, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Åh, Gorms pizza er ellers lækkert! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anna - maden fejler som sådan ikke noget, bunden kunne være mere sprød, men det ville gå, hvis de kunne skæres bedre ud. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg hepper også på et jeans-indlæg med billede. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - modtaget ;-) jeg laver et indlæg inden længe. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Spændende med Jeans..fortæl fortæl.
  Der skal bare ordentlige knive til en pizza.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - præcis, ellers så skal bunden være sprød hele vejen, så man kan spise den med fingrene. Jeans kommer der mere om. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Hep på det med ordenlige knive - de kan gøre det op for selv en slatten pizzabund! Og hey hop med jeans - venter i spænding ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - ja, knive med ordentlig skær skal der til ;-) og jeg er i gang med den (u)endelige historie (om jeans), haha. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...