søndag den 5. marts 2017

Frem og tilbage

Fredag i sidste uge pakkede jeg ned (i Norge). Lørdag kom jeg hjem fra skiferie og pakkede ud og vaskede tøj. 

Søndag pakkede jeg ned og mandag tog jeg afsted til Odense. Tirsdag kom jeg hjem og pakkede ud og vaskede tøj. 

Fredag pakkede jeg ned og lørdag tog jeg afsted til Odense (ja, igen). I dag - søndag - er jeg hjemme igen. Jeg er ved at pakke ud og vaske tøj. 

Måske ikke noget at sige til, at jeg føler mit liv kører lidt i ring for tiden?!!

14 kommentarer:

 1. #pitstop #livetpåfarten #påtohjulisvinget - pas nu på dig selv, søde!! ❤️
  (Har som bekendt stadig ingen Instagramprofil, blev bare grebet af.....et eller andet!!...)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - der er vist noget med at de der # også bruges på andre medier ;-) og tak, jeg prøver at sætte farten ned for resten af måneden. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Godt man har opfundet vaskemaskinen!
  Håber din søndag også kommer til at indeholde lidt afslapning:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - kun lidt afslapning. Der er jo også lektier :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Træk vejret dybt. Håber alt går godt i dag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg har gjort som du skrev. Det var nødvendigt ;-) især da jeg lå under kniven... Kh. Birgitte

   Slet
 4. Det lyder da også lidt hektisk, håber det går.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det går... Især efter jeg fik en lur på sofaen her til eftermiddag, haha. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Hahahaha, jo ret meget i ring. Og selvom jeg er temmelig begejstret for vasketøjsprocessen, tror jeg at jeg også ville have følt at det var vel rigeligt. Godt det er hverdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - jeg kan faktisk godt lide at vaske. Det er en favorit 'pligt' når det kommer til det huslige. Meeen, det har været ret meget her på det sidste. Nu er det hverdag og jeg tror resten af måneden er ok. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Jeg kan godt lide at rejse, men lige denne uge, lyder lige voldsom nok for mig. Vasketøj har jeg ikke så meget imod, det er også min favorit 'pligt' - så taknemmeligt på en eller anden måde. Meeen nogle gange får jeg også nok, når vasketøjskurven bliver ved med at være overfyldt, lige meget hvor meget man vasker. Håber du får lidt mere ro på denne uge...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - du gætter aldrig, hvad der var sket med den tomme vaskekurv mandag eftermiddag? Så var den sørme fyldt igen. Kæresen havde da lige tømt sit skab på arbejdet... suk. Det ser pt. ud til, at rejserne begrænses til skoledage det næste stykke tid. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...