fredag den 25. september 2015

Det er fredag!

... hvis du ikke skulle have opdaget det. Og jeg begynder weekenden med at forkæle mig selv lidt... Eller... Jeg skal i hvert fald ned og have farvet og rettet bryn (måske I husker min første gang her). 

Ellers skal weekenden gå med afslapning, hvis man altså ser bort fra, at jeg skal læse og så småt begynde på min eksamensopgave. Jeg burde også arbejde lidt, men nu må vi se, hvad tiden bringer.

Jeg er desuden i dag blevet indbudt til et stort projekt i forbindelse med mit arbejde. Det er et projekt, som involverer udvikling af et landsdækkende system til kommunerne og jeg er vildt glad for at være blevet spurgt om deltagelse.

Så det er med et stort smil på læben, at jeg går på weekend - håber I alle får en fantastisk én af slagsen.  


Rose i sol


2 kommentarer:

  1. Det lyder som et fedt projekt på arbejdet, tillykke med du skal deltage. Synes altid den slags opgaver er spændende at deltage i. Kh RIkke

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - Tusind tak, jeg glæder mig også meget! Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...