onsdag den 8. marts 2017

Av og æv

I mandags var jeg hos lægen og blive skåret i. Det gjorde ret ondt og jeg speed-snakkede under hele indgrebet og svedte, som havde jeg løbet maraton. 

Desværre blev beskeden efter indgrebet, at jeg ikke må få pulsen op i 14 dage. Dvs. jeg ikke kan komme til yoga (ja, jeg spurgte helt specifikt på det). Så planen om en masse yoga i marts er faldet helt til jorden. Det er super ærgerligt, men det går jo heller ikke, at jeg får dårlig heling og et grimt ar.

Ydermere har min læge så ikke tid til at fjerne tråde før tre uger efter indgrebet, så måske ryger der endnu en træning. Jeg overvejer dog at deltage alligevel og så bare tage den med ro...
Jeg har købt blomster til mig selv. 
Det sker alt for sjældent, men nu fik jeg det endelig gjort.


14 kommentarer:

 1. Hvis ikke det var en anledning til at købe blomster nu, så ved jeg ikke! Rigtig god bedring til dig; kram fra mig! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - tusind tak. Jeg købte blomsterne allerede lørdag, så jeg havde lidt godt, da jeg kom hjem fra hektisk weekend - og dagen efter operation. Kram herfra

   Slet
 2. Av og god bedring til dig, søde B

  SvarSlet
 3. Uf! Men nu er det heldigvis overstået, og du har endda god bedring-blomster at kigge på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja heldigvis. Jeg er ikke mange sure sild værd i de situationer. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Smukke blomster fortjener du helt sikkert :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - helt sikkert, jeg købte dem til mig selv, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Rigtig god bedring. Smukke blomster, dejlige farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - tusind tak :-) kh. Birgitte

   Slet
 6. Godt du fik skønhedspletten fjernet, håber du heler hurtigt og smertefrit :-) smukke blomster. Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det niver lidt til tider, så... men generelt er jeg god til at hele, så håber det går. Kh. Birgitte

   Slet
 7. Godt, du er over på den anden side af det indgreb! Sjovt, jeg reagerede på samme måde da jeg fik fjernet en fedtknud i januar, svedte helt vildt og snakkede amok. Tænker at grunden til at jeg fik snakket så meget, var at jeg prøvede på at distrahere mig selv :) Må du ikke en gang lave stille og rolig yoga, du behøver jo ikke lave yoga hvor du får pulsen op? Bare lidt strækøveler. Det er da også typisk, når du var så godt i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - præcis samme grund for mig. Jeg er nervøs blot ved en vaccination ;-) hahaha... nej, slet ingen motion sagde sygeplejersken. Kun meditation-delen. Og meget stille cykeltur eller gåture. Tror også det er fordi jeg ikke skal svinge armen eller vride for meget i huden? Jeg må heller ikke gå i svømmehal eller lange bade. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...