søndag den 12. marts 2017

Den (u)endelige historie om de perfekte jeans...

I har selv spurgt! Så nu kommer den laaaaange historie om min jagt på de perfekte jeans.

Jeg fandt jo ud af, at der var hul i mine gamle jeans for længe siden. Så blev det lidt værre og til sidst kunne jeg ikke forsvare at have dem på mere. Så de blev skrottet. 

Som Marie ganske let gættede, så var det en model fra Black Swan, som desværre er udgået... eller, de fås ikke længere i min størrelse (klik på linket og se dem, læs gerne teksten - det er virkelig sandt. De giver et optisk løft bagpå og de er uden sammenligning de jeans, jeg har brugt mest og fået flest komplimenter for - ever!).

Så jeg tog ud til home-party og prøvede et par blå jeans fra Black Swans nye kollektion. De var gode og jeg bestilte glad et par hjem til. Men da de kom hjem, var de for store. Åh pis altså... Så retur med dem og jeg fik et par i en mindre størrelse. Blot for at konstatere, at de ikke kunne trækkes op over r*ven. Dobbelt pis altså.

Retur med dem - og så var gode råd dyre... Heldigvis er 'min' Black Swan konsulent jo verdens bedste, så lige før vinterferien skrev jeg til hende og luftede min frustration. Vi blev enige om, at siden jeg jo kunne passe hendes eksemplar, så kunne jeg lige prøve dem igen og så evt. købe dem. Hendes eksemplar var dog snoet i det ene ben og skulle ombyttes. Derfor tog jeg ud til hende efter ferien og prøvede et helt nyt par, som hun havde fået leveret. De passede perfekt! Så jeg var så heldig, at kunne tage dem med hjem.

Krise afværget indtil de næste par jeans bliver slidt op! 


PS. Modellen jeg har ses her. Jeg har prøvet at tage et billede af min egen numse i dem. Det blev ikke så pænt... men de er meget lækre og jeg elsker dem allerede!
12 kommentarer:

 1. Så' det nu du skal skynde dig at købe et ekstra par! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - måske... har jo også den grå model fra sidste sæson, hahaha... jeg kan aldrig få for mange jeans. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Dejligt, at der var jackpot. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja det var så dejligt! Kram B

   Slet
 3. De ser også lækre ud, godt at du fandt et par, håber de holder længe.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg må hoppe noget mere i kjole, så holder mine jeans længere ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh hvor er det sejt med egen jeans-konsulent. Godt du endelig fandt et par ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - og hun kan meget mere end jeans ;-) jeg er også glad for dem. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg er også ret misundelig over det der med egen jeans-konsulent. Kunne jeg virkelig godt bruge, da jeg også har hul i mine yndlings-jeans. Kun i en baglomme, men alligevel. Dejligt for dig, at det lykkedes til sidst at finde et par, der passede :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja, baglommen. Det er der de oftest går... håber du finder et nyt favorit par inden længe :-) kh. Birgitte

   Slet
 6. Mine yndlingsjeans bliver passet som en lille baby. Jeg vasker dem meget sjældent - kun når de er decideret beskidte - og bliver ellers hængt til luftning, og derefter foldet omhyggeligt (aldrig hængt op). De er næsten ti år gamle, og de har lovet mig at holde mindst ti mere ;)
  Dine ser super lækre ud, håber de holder lige så længe som mine!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Pia - hold da op - 10 år. Jeg vasker heller ikke mine før de er blevet så udvidede i stoffet, at de er for store. Heldigvis trækker de sig sammen i vask, på 30 gr. og hængt til tørre og lagt sammen ;-) så de holder godt, men jeg bruger dem oftest alt for meget! Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...