tirsdag den 21. marts 2017

Så runder jeg igen

Denne gang er det indlæg nr. 1400, der er i gang. Lige nu. Så der er forud for dette indlæg 1399 andre, som er skrevet over ca. 7 år. En hurtig hovedregning - så bliver det i snit 200 indlæg om året. 

Jeg har dog de sidste 2 år skruet godt op for årlige antal indlæg. Jeg ramte 296 indlæg sidste år og det var måske endda lidt i overkanten. Ikke fordi jeg lavede "tomme" indlæg (efter egen mening var de helt fine), men fordi at en høj frekvens af indlæg ikke nødvendigvis er godt for læserne. Faktisk kan det stresse dem lidt, så de ikke læser alle indlæg. 

Jeg vil gerne have, at læserne er med her på bloggen - og er rigtig taknemmelig for hver kommentar, som bliver lagt. Derfor prøver jeg lige at finde en balance med indlæg og antal. Selv om jeg gerne indrømmer, at der går lidt konkurrence-gen i det. Altså jeg konkurrerer jo med mig selv, så det burde være til at holde ud... Men hvad nu hvis jeg lige kunne overgå sidste år. Ja det er sgu en smule tosset.

Anyways - 1400 indlæg nu. Det er ikke helt så skidt! 


14 kommentarer:

 1. Nej det er da bestemt ikke så skidt, Birgitte:-)
  Men for din egen skyld - nu du også har så travlt med arbejde og uddannelse - behøver du bestemt ikke overgå dig selv fra sidste år. Jeg er sikker på, at dine læsere nok skal være med, selv om du ikke når op på 296 indlæg i år - jeg bliver i hvert fald:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne - tusind tak for din kommentar. Du rammer noget og jeg har tænkt meget på dine ord. Jeg vil vende tilbage til dem når jeg føler, at jeg presser mig selv for meget. Kh Birgitte

   Slet
 2. Tillykke med de 1400 indlæg, godt gået eller må hellere skrive godt skrevet ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har ingen anelse om, hvor mange indlæg :) Sikker på det kan ses et sted. Da jeg blogger både på mine 3 private blogge og MS Bloggen og har gjort i en 7 års tid måske mere. tja så bliver det nok til en del. Har som sagt ikke tjekket:o) Har til gengæld lige fået en meget stolt tween hjem. De skal til Købenavn til finalen i de unge forskere... Lidt stolt er man så:) Mere pral på bloggen i morgen;) Og sorry for den lange kommentar

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette - jeg tror helt sikkert, at du skriver meget mere end mig 😊 Og dejligt med lang kommentar. Det må man gerne 😉 Kh Birgitte

   Slet
 4. Wow! 1400 indlæg. Så faldt mine 168 ligesom helt til jorden...Fedt du har så meget at skrive om - noget tyder på, du bliver hængende i hvert fald 7 år mere ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Malin - mange af mine indlæg er ikke nær så velskrevede og lange som dine. Så egentlig burde tallet ikke være en indikator på noget. Kh Birgitte

   Slet
 5. Tillykke med de 1400 indlæg, det er helt vildt.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Rikke - Tusind tak, ja det syner af meget når det bliver lagt sammen. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Tillykke med det sindsygt høje og flotte tal! Vildt 😊😊
  Kh M

  SvarSlet
  Svar
  1. @M - tusind tak :-) jeg er også lidt stolt af mig selv, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...