fredag den 10. marts 2017

Madplan for den næste uge

Madplanen begynder altid den dag, ungerne kommer... og da skiftedagen er fredag, så begynder min madplan der. I de kommende syv dage skal vi derfor have:

* Fredag - hjemmelavet lasagnette. Jeg fandt en opskrift her, som jeg skal afprøve. Jeg har haft en temmelig stort afhængighedsforhold af Knorr Lasagnette i mange år. Indtil jeg blev mere interesseret i selv at lave mad, helt fra bunden.

* Lørdag - stegte ris. Jeg elsker stegte ris. De andre i familien, not so much. Alligevel så faldt jeg for denne opskrift, som så let ud og som er lavet på en lidt anden måde end jeg plejer. 

* Søndag - suppe-søndag kører lidt endnu. Det er ikke blevet helt varmt nok til at slippe den... Samtidig fungerer suppen ofte som den kødløse dag. Denne søndag skal vi have blomkålssuppe med udgangspunkt i opskriften her (dog med et par kartofler tilsat også).

* Mandag - rugbrødsdag. Det er nødvendigt, da træning/kørsel overlapper og vi sjældent har meget tid til madlavning. Denne uges ekstra pålæg er kogte kartofler, ristet torskerogn og fiskefilet.

* Tirsdag - vi har nogle småting i fryseren, som vi skal have spist. Så der er både hotdogs og pizza på programmet. Alt efter hvor meget tid jeg har til rådighed.

* Onsdag - den klassiske restedag, hvor jeg hiver en masse forskellige retter ud af fryseren. Så kan man plukke lidt i, hvad man har lyst til den dag.

På torsdag er jeg lidt i tvivl, om der er nogen hjemme til spisning. Det er noget med ekstra træning. Normalt spiser jeg og yngste hos mine forældre, men det er aflyst den uge. Så måske bliver det bare nogle flere rester fra fryseren...

Hvis jeg er rigtig god, så kan jeg få taget nogle billeder til senere visning - og nogle opskrifter. Nu må vi se... 

God fredag derude - håber I ser frem til en dejlig weekend. 


8 kommentarer:

 1. Knorrs lasagnette bryder jeg mig virkelig ikke om. Jeg ved det fordi resten af familien godt kan lide den ;)
  Hyggeligt at I spiser hos dine forældre.
  Kh Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - jeg kan afsløre, at denne opskrift ikke smager som den færdige ;-) den faldt i god jord hos alle i går... Ja, vi har altid spist hos dem torsdag, da jeg er på arbejde til kl. 17,30 den dag. Skønt. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Uhm, stegte ris, det kan jeg også godt lide. Så praktisk med en madplan, har jeg også lavet tidligere, forsøger at starte op igen med en ugentlig madplan. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - håber det lykkes med madplan. Jeg er altid helt 'lettet' over ikke at skulle stå på hverdage kl. 17 og tænke store tanker om mad. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Fedt du får lavet madplan, der halter jeg voldsomt! Får helt lyst til stegte ris og ristet torskerogn, dog ikke sammen. God weekend.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det fungerer bedst for os, at der er en plan. Har dog en studie-veninde som fortalte, at de bare købte stort ind hver søndag og så lavede de retter ud fra det der var... Kh. Birgitte

   Slet
 4. Restedage har vi tit og vi elsker dem alle:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - min ældste er ikke vild med dem, det var jeg heller ikke selv som barn. Så kun én gang om ugen her :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...