torsdag den 2. marts 2017

En tankevækkende bog

Det er et stykke tid siden, jeg har læst. Men i ferien har der været tid til at læse. Og det var en fantastisk bog. Jeg ved ikke, om den er oversat til dansk, men den er ikke svær at læse på engelsk. Jeg har læst den alene pga. denne anbefaling.
Den handler om race, sort og hvid i USA. Og så handler den faktisk om meget mere end det. Den har så mange lag i sig og bagefter har jeg flere gange tænkt over de pointer, der er i bogen. 

Det er bog nr. 7 i år, men jeg kan mærke på studiepresset, at der nok kommer en lang pause med 'fritidslæsning' her i foråret. 


8 kommentarer:

 1. Tak for anbefaling, jeg er i den grad på jagt efter gode bøger!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - tror godt du vil kunne lide denne ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Den bog er da vist et must-read!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - efter min mening, så ja :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Uh, den lder go. Smider den straks på min liste:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - den er god! Håber du vil synes om den, når du får læst den. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Den må jeg læse! Har læst hendes Handle with care og House rules, der også er gode bøger, men noget hårde i det. Særligt den første er på ingen måde en feel good-bog, men jeg synes, hun skriver godt og er meget oplysende i sin litteratur.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - jeg tror også, jeg skal i gang med at læse noget mere af hende. Var meget begejstret. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...