torsdag den 16. marts 2017

Hvad jeg ellers laver...

De sidste par indlæg har ikke rigtig fortalt noget om status på livet. Faktum er, at over halvdelen af marts allerede er gået. Og jeg har haft drøntravlt. Nu er jeg nået dertil, hvor det kan mærkes. Hvor det trækker lidt tænder ud. 

Til gengæld har jeg også brugt noget tid fornuftigt. Jeg har bestilt en kort sviptur til mig og mine to sønner. Vi skal til London lige om lidt (før påske) og det glæder jeg mig rigtig meget til. 

Inden da, så har jeg lige en masse (mere) undervisning og tilhørende lektier, noget system-test, et fægtestævne, to venindeaftaler, en bloddonortapning, besøg hos min mormor og planlægning af en 12-års fødselsdag. Ud over det almindelig hverdags-ræs selvfølgelig... 

Og det er jo ikke fordi, det ikke er dejlige og udfordrende aftaler jeg har. Jeg savner bare tid til at være mig og slappe af. Jeg skal på en eller anden måde få klemt en frisørtid ind og jeg ville også gerne få ordnet mine fødder, så de er sandalklar. Jeg har bare virkelig svært ved at finde tiden til det. 

8 kommentarer:

 1. Wauw, London! Håber I får en SKØN tur! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - Tak, det er jeg sikker på vi gør :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Lyder skønt med en tur til London i april. Elsker London. Vi kører det vildeste fødselsdagsræs i marts/april, så der er nok at se til bare med det. KRam herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - Jeg elsker også London :-) vi har også en del fødselsdage, men jeg har valgt at klemme ferien ind alligevel, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Åh, Nyd London:) mit ynglings sted:) husk Primark på Oxford Street har billigt very cool tøj til drengene. Besøg Camden market hvis I tid:) god tur xxx

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - også én af mine favoritter ;-) jeg er obs på Primark, selv om jeg er sikker på, at ældste helst vil gå efter mærkevarer... Jeg ved ikke om vi når Camden, der er jo så meget. Vi vil gerne i voksmuseet og måske London Eye. Kh. Birgitte

   Slet
 4. London det gad jeg også godt :) nyd turen! Og ha en skøn, skøn Weekend! Kh. S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - nu var chancen der, så slog jeg til ;-) og god weekend til jer også. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...