tirsdag den 14. marts 2017

Er du med?

På de sociale medier altså. Jeg er ikke - i hvert fald ikke sådan 100%. Jeg hverken tweeter eller snapper. Og min LinkedIn konto er noget jeg logger ind på omtrent én gang om måneden. 

Jeg har Facebook, som jeg primært bruger for at ønske folk i mit netværk tillykke med fødselsdagen. Jeg slår nogle gange noget op, men det er sjældent. Det er endnu mere sjældent, at jeg kommenterer hos andre. Og jeg er faktisk i tvivl om, jeg ved hvordan man tjekker ind på de steder, man besøger. 

Ud over bloggen, så er min Instagram min mest aktive SoMe konto. Bortset fra at jeg ikke har postet noget på den i én uge. Måske er det også derfor, at jeg ikke rigtig forstår, hvordan mine unger kan bruge så lang tid med deres mobiler.Og derfor at jeg ikke rigtig ved, hvad Viber og Pinterest egentlig går ud på. Så det er nok meget godt, at jeg heller ikke er sprunget ud i Facebook mv. til bloggen.

16 kommentarer:

 1. Jeg er sgu' heller ikke rigtig med på noderne, og pssst: (jeg-ved-heller-ikke-hvordan-man-'tjekker-ind'-på-Facebook. Det-er-altid-Mand-der-gør-det)....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - godt at høre, at jeg ikke er den eneste, hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg er heller ikke ret god til de sociale medier! Jeg har en privat facebook men bliver mest irriteret over hvad andre kan finde på at slå op ;) Brugte den også til at sende fødselsdagshilsner igennem på på et tidspunkt, men gik fra det igen, da det pludselig føltes så upersonligt. Dem jeg normalt sender fødselsdagshilsner til, får en sms eller personlig besked på Messenger. Instagram kan jeg også rigtig godt lide, og det hænger nok sammen med, at jeg godt kan lide at tage billeder. Der har jeg min private og den jeg bruger til bloggen. Jeg har også startet på en facebookside til bloggen, men det er en sej omgang.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - egentlig er det også lidt irriterende at folk efterhånden bare 'skyder' deres IG billeder over på FB... Hallo, vi har set dem allerede ;-) det og så alle de der kommentarspor, der stikker helt af, kan virkelig få mig til ikke at gå på FB. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg er ret glad for instagram, som jeg betragter som min miniblog på telefonen. Jeg er ikke til de der totalt instavenlige billeder, men kan godt lide at det har lidt af det hele: pænt, kikset, sjovt, alvorligt osv. Facebook bruger jeg privat til lige at følge med i min lidt mere perifere vennekreds - hvad sker der for hende og ham osv, men slår sjældent noget op selv. PÅ min blog facebookside er jeg ret aktiv og bruger den til at fortælle når der er nye indlæg og også engang imellem som inspirator f.eks. op til en weekend, hvor jeg lige lægger en lækker opskrift op, som jeg tidligere har haft på bloggen osv. Jeg har prøvet kræfter med snapchat, men må bare erkende, at nu hvor der også er stories på insta, så er det altså kun det medie jeg får tjekket op på. KH D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg kan godt se, at FB kan hjælpe bloggen, men det kræver også lidt jævnlig aktivitet og det er nok derfor, jeg ikke gider oprette den. Satser på at I alle følger med via Bloglovin eller noget, hahaha... Kh. B

   Slet
 4. De sociale medier og mig er en næsten ikke-eksisterende kombination. LinkedIn bruger jeg så sjældent, at jeg glemmer koden fra gang til gang. Messenger til beskeder og Facebook til at smide lidt likes en gang i mellem. That's it. - Og det har jeg det faktisk fint med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - nu er min computer jo smart, eller Google er - for den gemmer den kode for mig. Det satte jeg op efter sidste gang, hvor jeg (igen) havde glemt koden til LinkedIn, hahaha... Og jeg har det egentlig også fint med mit niveau :-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Lidt af det samme her, jeg er mest aktiv på instagram. Linkedin har jeg opdateret godt, med mit cv osv, jeg vil tro, at den konto er god at have, hvis man skal søge nyt job.
  Pinterest er fantastisk til blive inspireret på, men jeg bruger den kun hvis jeg leder efter noget specifikt som feks, konfirmations borddækning osv.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - jeg ville nok også gøre med ud af LinkedIn, hvis jeg så mig om efter nyt job. Helt sikkert. Og jeg er jo håbløs til DIY, så Pinterest er ikke på min top 5 :-) kh. Birgitte

   Slet
 6. Det lyder lidt som mig. Faktisk kan jeg ikke huske min kode til Linkedin, ved ikke hvornår jeg sidst har været inde! Facebook er jeg bladnet over, men mildere stemt end for bare 3 måneder siden. Instagram elsker, snapchat er ret hyggeligt, men er ikke god til selv at sende billeder.
  Jeg kan sagtens forstå, at tiden forsvinder bag en skærm, det kan den også for mig, der hvor det bliver et problem, er hvis det er skærmen der styrer livet. Det bryder jeg mig ikke om, hverken for børn eller voksne.
  kh RIkke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - mine unger kan godt lide Snap. Måske er det derfor jeg betragter det lidt som et 'ungdoms'-medie? Og jeg er helt enig med din betragtning om skræm og forbrug. Kh. Birgitte

   Slet
 7. Hvis ikke du kender Pinterest, vil jeg lige komme med en advarsel: det er en tidsrøver af værste skuffe. Puha, en bandit. Jeg bruger Pinterest hver gang jeg skal have inspiration til DIY projekter, fester, nye frisurer - alt mellem himmel og jord. Poster stort set aldrig noget, men nyder godt af andres hårde arbejde...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Pia - jeg er virkelig slet ikke DIY typen, så måske derfor jeg aldrig har snuset til Pinterest? Jeg googler bare ;-) hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 8. Du er sooo first-mover ift. mig, Birgitte. Sol du dig blot lidt i det ;o)
  Lige blevet (næsten) altid på FB, altså jeg følger med. Insta har jeg en konto, men kommer der sjældent og lægger ikke noget op. Blogville er langsomt og giver plads til fordybelse - og det er vist mere min boldbane ... eller noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - ja, Blogville ftw ! så længe vi har det fint med hvordan vi bruger de sociale medier, så går det nok. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...