fredag den 31. marts 2017

Weekend i sigte

I dag kommer Påskebryg på gaden. Derfor har nogle kollegaer taget initiativ til, at vi skal mødes og få en øl i aften. Selv om jeg ikke er meget for at gå ud om fredagen (jeg er simpelthen for træt), så har jeg alligevel sagt ja. Så må jeg prøve, om jeg kan få en lille lur på sofaen, inden jeg skal afsted.

I øvrigt bliver det heller ikke en sen aften, for i morgen skal jeg til familie-brunch og min mor, moster, tante, kusiner og jeg skal ind og se Saturday Night Fever i Falconer Salen. Plus mine kusiner tager med hjem og sover til søndag. Det bliver en top hyggelig, men også noget tætpakket weekend.  

10 kommentarer:

 1. Åh, hvor lyder det bare hyggeligt:) Nyd det hele:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - tak, det er nydt og nu søndag, lidt træt. Kh. Birgitte

   Slet
 2. God idé med fredagsøl sammen med kollegaerne! Kender godt den med fredagaften, men man plejer at vågne op i godt selskab. Selv sidder jeg her og smiler over hele femøren over at Morten vandt X-Factor. Søde, unge mand... God aften og god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - vi har netop rykkes vores øl til inde i byen, fordi ellers kom folk ikke (hvis det var lige efter arbejde). Det var en stor succes :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder skønt med kollegahygge. Vi gør det typisk lige efter arbejde - ellers ville jeg helt sikkert have for svært ved at komme ud af døren. I går blev jeg dog nødt til at arbejde, mens de andre var til fredagsøl i solen. Øv øv.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Emilie - det gjorde vi også, men der kom bare ikke særlig mange (og det er ikke fast hver fredag, kun ved påske og julebryg dagene). Kh. Birgitte

   Slet
 4. Rigtig god weekend - glæder mig til at update på alle weekendens planer.

  SvarSlet
  Svar
  1. @KS - lige nu søndag tænker jeg egentlig, at det godt nok var lidt presset program. Også fordi jeg fik drukket lidt for meget fredag aften. Kh. Birgitte

   Slet
  2. Hehe. Men det var garanteret sjovt så ;-) (altså fredag aften).

   Slet
  3. Bestemt! Men var godt nok lidt flad lørdag... Den stod på sodavand hele dagen, trods vi var ude og spise om aftenen. Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...