mandag den 27. marts 2017

En nem middagsret

Lørdag lavede jeg Pikant Kylling med ris. Den originale opskrift har jeg fundet her. Den har vi lavet et par gange, så jeg kan sagtens 'freestyle' den lidt. Det er lidt en variant af kotelet i fad, bare med kylling og et knap så 'tungt' resultat. Retten, som jeg lavede lørdag, er sådan her:

Ingredienser:

  • 450 g kylling inderfilet
  • 1 spsk. paprika
  • Salt
  • Peber
  • 200 g bacon i tern
  • 150 g cocktail pølser 
  • 1 porrer, fintsnittet
  • 1 håndfuld fintsnittet hvidkål
  • 1 håndfuld champignon i skiver
  • 1 peberfrugt i strimler
  • 1 dåse hakket tomat 
  • 1/4 l piskefløde
  • 1/2 pakke pikant ost
Sådan gør du:
Steg bacon næsten sprødt og læg det på noget papir, der kan suge fedtet. Steg kylling i baconfedt og krydr det med paprika, salt og peber. Tilsæt cocktailpølser. Når de er godt brunede, så kom dem i et ovnfast fad. Svits porrer, kål, champignon så det bliver lidt blødt. Fordel i fadet ovenpå kylling. Læg peberfrugt i strimler ovenpå. Kom hakket tomat, fløde og ost på panden og kog op. Smag evt. til med salt og peber. Hæld blandingen over i fadet. Kom bacon ovenpå og sæt i ovnen ca. 25 min. ved 180 gr. varmluft.

Jeg lavede ris til, men pasta eller andet går også godt til retten. Man kan bruge andre grøntsager og frisk tomat i både. 

10 kommentarer:

  1. Uhmmmmm.... det ser lækkert ud:o)

    SvarSlet
  2. Mmmmmh det lyder lækkert og ser virkelig godt ud :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smager ret godt. Også god til børn :)

      Slet
  3. Ser rigtig godt ud, tak fordi du deler opskriften :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Velbekomme. Man skal ikke holde på de gode ting jo ;)

      Slet
  4. Det lyder nemt og hurtigt, det kan vi lide ;-) og ser lækkert ud.
    kh Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. @Rikke - jep, nemt og ok hurtigt ;-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...