torsdag den 1. september 2016

Læsehesten slår til...

Jeg har faktisk læst 5 bøger her i august måned. Det er da også en sjat. (du kan se hvilke i månedsarkivet ude til højre).

Jeg har ikke nogen speciel genre, jeg læser, men jeg tager rigtig gerne imod anbefalinger og forslag til 'must-reads'.  

Jeg elsker at læse og jeg finder ro ved det. Når man er overvejende introvert, så er det en rigtig god måde at lade op på. 

Jeg håber, at september byder på lige så mange (og gode) bog-oplevelser.

12 kommentarer:

 1. Du skal læse 'To minutter i Byron Henmings liv' af Rachel Joyce....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - den er nu på min huskeliste :-) tak for anbefaling. Kh. Birgitte

   Slet
 2. % bøger i august er ret godt gået... Hr du set #septemberbøger? Jeg har skrevet om det her: http://cillecilla.blogspot.dk/2016/09/septemberbger-1.html

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - jeg så den godt på IG og dine indlæg. Mit eget bibliotek er med i det også :-) (på IG). Jeg magter det bare ikke lige, tænker det tager en del tid at lave. Så hatten af for dig, at du gør det. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Uh, tak for anbefaling skøreliv. Elsker Rachel Joyce. Kan anbefale Perfect af hende, Birgitte:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - tak for anbefaling. Jeg skal lige læse den første, så ved jeg om hendes skrivestil er noget for mig :-) kh .Birgitte

   Slet
 4. Hvis du ikke allerede har læst Jan Guillous "Ondskaben" eller hans serie om Arn (Vejen til Jerusalem, Tempelridderen + Riget ved Vejens Ende), så vil jeg gerne sende en anbefaling af dem afsted.
  Jeg kan godt lide hans måde at skrive på, og jeg har hørt godt om hans nye serie Det store århundrede (Brobyggerne, Dandy + Mellem rødt og sort), men jeg har ikke selv læst den endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Gravidgrahvad - jeg har overvejet Ondskaben et par gange, men det er lige som om, at jeg tænker, den er meget grum?!! Arn har både min mor og kæresten læst og rost. Tror dog at jeg skal læse Stig Larsson som det første på deres anbefaling (jeg er nok den sidste i DK, der ikke har læst hans triologi). Kh. Birgitte

   Slet
  2. Ha, nej jeg har heller ikke læst Stig Larsson og er holdt op med at sige det højt, for jeg får sådan nogle underlige blikke :D

   Jeg synes ikke Ondskaben er så grum, men vi har jo nok forskellige grænser som mennesker og bliver påvirket forskelligt at det vi læser.

   Slet
  3. @GG - ja, det er slemt med de blikke. Som om man aldrig læser ;-) Jeg vil give Ondskaben en chance (faktisk så jeg på min ældste søns dansk årsplan, at de skal læse den). Kh. Birgitte

   Slet
 5. Forhåbentlig viser nogle af ovenstående anbefalinger at være gode læseoplevelser. Jeg kender ingen af dem. Selv er jeg lige blevet færdig med Do No Harm af Henry Marsh. Den er virkelig god, men den er meget, meget, MEGET langt fra, hvad jeg normalt læser, (Hvor tit falder man lige over erindringer skrevet af en neuro-kirurg??) så jeg har slet ingen fornemmelse af, hvem der måtte synes, bogen er interessant. Jeg sad tilbage med en følelse af, at jeg ville ønske, han var min onkel, så jeg kunne sidde i sofaen og blive klogere, mens jeg hørte ham fortælle.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - nogle gange er man heldig at dumpe ned i bøger, der bare er så langt fra, hvad man plejer at læse - og som viser sig at være super gode. Sådan havde jeg det med Harry Potter bøgerne. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...