mandag den 29. februar 2016

Lang mandag

Det har været en lang og lidt hård opstart efter ferien. Jeg har været i København til workshop hele dagen og kom først hjem omkring kl. 17,30... 

Så nu er jeg, efter det sidste skitøj er vasket og indkøb er gjort, hoppet i det afslappede tøj og sat mig med computeren. Jeg mangler stadig at lakere negle og har stadig en masse hængere, som jeg burde tage mig af. Jeg har dog brug for at trække stikket og lade opgaver være, for i morgen venter endnu en workshop (=lang dag). 

Men prøv lige at se her, hvad jeg lavede til mødet! Inspireret - men på ingen måde på samme niveau - som den doodle jeg så hos skønne Liv. Nogle gange er det faktisk helt ok at krusedulle lidt på en blok.  


15 kommentarer:

 1. Jamen din er da så fin:o) Det er dejligt afslappende, at tegne doodles:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - ja, det var faktisk meget sjovt. Jeg må øve mig noget mere ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 2. Hvad workshopper du om i disse dage? Fin doodle, jeg vil også doodle! Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - så må du også i gang med at øve dig ;-) jeg er med i udvikling af nyt BBR system til landets kommuner (kommune-repræsentant), det projekt som begyndte i efteråret og som slutter efter jul i år... vi er kun ved workshop modul 2. Kram

   Slet
  2. Lyder spændende og ja, jeg må igang med at træne. Kram

   Slet
  3. @Dorte - det er faktisk ikke så svært, men man skal prøve at lade perfektionismen ligge ;-) Kram

   Slet
 3. Svar
  1. Hahahaha - nu nyt ord Midterfrue. Bør klart optages i NDO!

   Slet
  2. @Fruen + @Liv - ja! Nyt ord, og ganske fornuftig smitte. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Den er bare så fin :-)
  Jeg holder selv af at Doodle :-)
  Har flere på min blog også.
  Ønsker dig en god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maria - uh, det må jeg lige kigge på :-) jeg mangler meget inspiration. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Så fin! I må lave en klub, du og Liv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - så hardcore tror jeg dog ikke jeg bliver... Kh. Birgitte

   Slet
 6. Og du som skrev, at det kom du aldrig til. Hey hop - du kom i gang. Mega sej doodle. Fedt mønster. Og dejligt at inspirere ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja, jeg lader ikke en udfordring gå fra mig ;-) men jeg skal vist øve mig lidt, for at nå dit niveau! Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...