tirsdag den 14. juni 2016

Tests

Mandag og tirsdag har jeg været til funktions-test med det der arbejdsprojekt og nyt system. Det er vildt godt, men også vildt hårdt. 

Så bloggen har ligget lidt stille og jeg har koncentreret mig om de mest nødvendige ting i livet - og om at se de første to afsnit ever af Game of Thrones. 

Og ved I hvad, den er faktisk meget god (ja, jeg er total lasmover her, I know). Så altså, mere på bloggen i løbet af i morgen (altså afhængig af hvor mange afsnit jeg skal se. Har lånt dvd'en på biblioteket og har den kun 14 dage). Så bær over med mig.

10 kommentarer:

 1. Lyder spændende både med test og game og thrones. God fornøjelse med de næste mange afsnit. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tak :-) ja, jeg må udnytte tiden og se nogle afsnit, så jeg kan få den afleveret til tiden, hahaha. Kram

   Slet
 2. Jeg har altså heller ikke set den (endnu...), så helt last mover er du altså ikke ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - pyha, troede efterhånden jeg var den eneste ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Åh elsker Game of thrones, så nyd den her i regnvejret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - den tegner lovende - og ja, hvad skal man ellers lave i regnvejr?!! Kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg bærer over med dig ;-)
  Ligesom skøreliv. dk har jeg heller ikke set serien. Og hvad værre er, jeg har ingen planer om det.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - godt for dig, hvem har også brug for at se mere tv (mig åbenbart), hahaha. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Ja, jeg har heller ikke set GoT endnu. Jeg håber på en dag at komme til det, men lige nu har vi gang i så mange andre serier (og har heller ikke noget abonnement på HBO), så det bliver ikke lige nu. Desuden vil jeg gerne se den sammen med gemalen, men han skal lige finde ud af, om hans nysgerrighed efter at se serien skal vinde over hans had til fantasy-genren. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @GG - jeg er absolut ikke fantasy-fan, men vil ikke mene at GoT ligger i den kategori. Kan han lide Lord of the Rings mfl. så kan han sagtens se den. Vi har heller ikke HBO, men har lånt sæson 1 på dvd på biblioteket. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...