søndag den 26. juni 2016

Trafikprop og Fyn tur retur

Lørdag kørte kæreste og jeg mine forældre og ældstesøn i lufthavnen. En lufthavn der var proppet med mennesker og virkelig lange køer alle vegne. Undtagen på Starbucks. 

Vel hjemme og en hurtig pakning efter, så var vi på farten igen og på vej til Odense. For at møde en kæmpe trafikprop ved Greve. Kombinationen af ferietrafik og vejarbejde gjorde at vi sad i kø i en halv times tid. Det er så dræbende og kedeligt. 

Vi kom dog over "proppen" og til Odense. Fik frokost og shopping i byen og middag hos min bror og svigerinde. For så at tage med min moster og onkel hjem og sove. 

I dag er gået med morgenmad med kusiner og afhentning af yngstesøn. Hjemturen gik via Roskilde for at undgå den værste kø. 

Så nu er min 3. feriedag næsten overstået og vi er i gang med at pakke igen. For i morgen skal vi i sommerhus et par dage og selv om vejret godt nok er svingende for tiden, så bliver det hyggeligt at slappe af og grille, læse bøger og komme helt ned i gear. 6 kommentarer:

 1. Kære Birgitte!
  Håber inderligt, at du kommer helt ned i gear! Med masser af gode bøger. Uf, de trafikudfordringer er noget af en styrkeprøve hver eneste gang... Nyd ferien!!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - tusind tak, vi nyder lige nu. Men hold nu op hvor er trafikken belastende for tiden :/ kh Birgitte

   Slet
 2. God tur i sommerhus - lyder som nogle dejlige feriedage. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tusind tak. Er nedtælling til jeres ferie for alvor sat ind? Kram B

   Slet

Giv mig dine tanker...