torsdag den 9. juni 2016

Parkerings-forvirring

Forrige mandag var jeg i Roskilde med ældstesøn og kæresten. Vi skulle spise dernede inden hans træning begyndte. Samtidig valgte vores parkeringsur i bilen at stå helt af. Og ekstra batterier var ikke at finde i bilen - eller de butikker vi lige kom forbi. 

Vi endte med at køre til træningsstedet og parkere og så gå på Ro's Torv for at spise. Efter maden har vi lige lidt tid og jeg går derfor i boghandleren for at købe en parkeringsskive (de billige i papir/klistermærke, I ved). 

Mig: Har I parkeringsskiver?
Ekspedient: Ja, de her elektroniske modeller har vi.
Mig: Jeg har allerede et elektronisk og nu er den løbet tør for batterier. Så jeg er ude efter sådan et billigt klistermærke-ur.
Ekspedient: Det har vi ikke, men vi har batterier.
Mig: Jeg har batterier hjemme, men vi skulle jo bruge dem nu. Så jeg ville bare købe et klistermærke-ur til back-up.
Ekspedient: Jamen, den har vi altså ikke, men prøv på en tankstation. Og altså, man skal jo ikke bruge parkerings-ur for at parkere her.

Så var det, at jeg ikke orkede at forklare, at vi ikke havde parkeret i deres p-kælder... 

Heldigvis havde tankstationen længere nede af vejen et fint klistermærke-ur. Og dagen efter kom der nye batterier i uret og et sæt ekstra i handskerummet.

5 kommentarer:

 1. Er jeg bare helt fatsvag her - hvorfor købte du ikke batterierne de havde?

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ha Dorte, jeg holder lidt med dig her:o) Hvorfor købte du ikke batterierne? Vi har bare en go' gammeldaws p-skive:o)

   Slet
  2. @Dorte & @Mette - jamen jeg havde jo parkeret et sted, hvor jeg ikke havde brug for at sætte p-ur :-) og batterier havde jeg masser af derhjemme...Klistermærkeuret er bare til back-up. Selv om nogle sagde forleden, at den alligevel ikke går, for der er noget med, at man ikke må have 2 ure i forruden?... Kh. Birgitte

   Slet
  3. ahhh, jeg har faktisk også hørt noget om det der med de to ure i foruden:o)

   Slet
  4. @Mette - ja, og jeg tror faktisk ikke at vores elektroniske ur kan tages af... For helv... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...