mandag den 20. juni 2016

Bog nr. 11 - en stor anbefaling

Yeah, jeg er i gang igen. Efter en lang periode uden skønlitteratur og kun fagbøger, så fandt jeg endelig den manglende motivation igen. 

Godt nok blev det ikke en roman, jeg brød isen med. Men en bog jeg længe har ville læse. Faktisk lige siden jeg læste en smagsprøve her

For hold nu op den er lige på kornet. Jeg følte mig ramt. På den gode måde. Jeg følte mig set og beskrevet. Og slet ikke spor unik eller speciel. Det ER jo mig. Og alle de andre kvinder i min generation. Os lige før, under og efter de 40 år. Sat på spidsen, men også i den grad fanget på kornet. 

Jeg kan ikke sige meget mere end: Læs den. Måske er du ikke enig med betragtningerne i bogen, måske føles du dig forstået eller måske synes du bare, hun er helt hen i vejret. Uanset hvad, så læs den - og find ud af det!


Info: Anmeldelsen er helt min egen - og bogen har jeg købt selv i den lokale boghandler.


6 kommentarer:

 1. Jeg skal da helt sikkert ha' den læst (også!) - har læst alle de andre! Er pt. igang med en Obama-biografi; den er skøn!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - den er god! Man både griner (af sig selv) og bliver lidt trist. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Hun er dygtig, Julia. Er blevet undervist af hende et par gange. Jeg har ikke læst bogen men hørt om den:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg er fan - ikke af alle hendes værker, men denne var god for mig. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Har læst en (eller to?) af hendes tidligere udgivelser. Men anede end ikke, at denne eksisterede. (Jeg må altså se at komme lidt mere ud). Vil se om ikke den lokale bibler, kan støve den op. Tak for tippet.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - til dit forsvar, så er den altså også helt ny ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...