fredag den 10. juni 2016

Weekend - og indlæg uden billeder

Jeg beklager mangel på billeder på bloggen for tiden. Jeg har ikke rigtig været så flittig med kameraet det sidste stykke tid - og måske har I også fået nok af blomster
I går aftes, hvor asfaltarbejderne stadig var i gang

I denne uge har jeg haft en blog-'samtale' om blå eyeliner. Til jer vil jeg bare sige - her er et link til, hvordan man opdaterer looket fra 80'er blå til 2016 moderne sommerlook. I er velkomne til at poste jeres resultater. Og som damen jo skriver: 'Cobalt is definitely the color of the summer and looks gorgeous on all eye colors and skin tones'. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med det blå...

I dag er det fredag og ugen har været lang. Jeg har i øjeblikket nogle problemer med at sove. Jeg har svært ved at falde i søvn og vågner sygt tidligt. Så det er virkelig dejligt, at weekenden er lige rundt om hjørnet.

8 kommentarer:

 1. Træt af blomster? Neeeeeever!!
  Birgitte, jeg er stensikker på, at du ser brandgodt ud med koboltblå eyeliner!!
  Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - Håber også at I har en super dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Go weekend og jeg håber du får sovet:) blå eyeliner kan man da vist aldrig få for meget af eller hva':)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg har heldigvis fået sovet lidt mere end normalt ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Haha - fedt at et indlæg om nomakeup giver anledning til en diskussion om cobolt eyeliner ;))) kram til dig og dine blå øjne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja det er sjældent kedeligt i Blogland ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg bliver heller ikke træt af blomster :-) At du har problemer med at sove, bekræftiger måske meget godt, at det var tid til en pause med studiet?

  God søndag Birgitte.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - du har så evig ret jeg har presset citronen så længe nu, at det tager tid for kroppen at 'afvænne' sig med presset. Så flere blomster og mere ro, tak ;-) håber du har nydt søndagen. Kram Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...