torsdag den 30. juni 2016

Regnfuld ferie

I går regnede det en del. Historien er den samme i dag. Trods ferie og sove længe humør, så er det alligevel lidt ærgerligt med den regn. Vi får det bedste ud af det og nåede at spille fodboldgolf i dag inden det værste regnvejr satte ind. 

I morgen går turen hjemad med vasketøj og weekend forude. Det var været nogle dejlige dage, men min ryg glæder sig godt nok til at komme hjem i egen seng. 

10 kommentarer:

 1. Ude godt, men hjemme bedst! I hvertfald hvad angår sengen, det har du ret i. Sikke en svigefuld sommer, jeg håber den kommer stærkt igen rigtig snart!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - ja jeg er åbenbart kommet i den alder, hvor jeg skal sove i egen seng, hahahaha. Kh Birgitte

   Slet
 2. Enig - regn må godt holde ferie når man selv har ferie. For et par år siden regnede det non-stop da vi var i Frankrig i en hytte på en campingplads. 7 personer i denne hytte i alderen 2, 2, 4, 16, 17 + 2 x voksne. Lad mig bare sige det sådan - vi har ikke været i hytte på campingplads siden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - åhhh det lyder grumt. Men altså, så ved man det. Og vi er hjemme og har bare slappet af fredag og lørdag. Kram B

   Slet
 3. Ja, det føles ikke sådan rigtigt sikke-et-sommerferie-afslapnings-humør, vel? Men trods alt fri. Håber din næste arbejdsuge (eller 2?) bliver overskuelige, hyggelige og med masser af kage ;-)
  God weekend Birgitte - og vaskefornøjelse ;-)
  /Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - 3! Liv. Tre uger på job. Oh my. Men de går hurtigt når vejret er skidt. Eller noget. Hahaha. Kh Birgitte

   Slet
 4. Træls med regn. Det regner også o and off her i England men så er det godt der findes kæmpe shopping centre:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg savner også min egen seng....

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

   Slet
  3. @Mette - jeg kender godt de dejlig store shopping centre i UK (og jeg er vild med dem). Håber I får lidt sol også. Og det med sengen, tja, måske er vi bare kommet i den alder ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...