søndag den 5. juni 2016

Vakuum

Det er en underlig følelse at være færdig med studie nu. Og vide at jeg ikke skal igang igen til efteråret

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal tage mig til sådan en søndag, hvor jeg hverken skal skrive eller læse studierelevante opgaver eller bøger. Meget underligt at jeg ikke kan omstille til at nyde den frihed. Følelsen af vakuum vil ikke rigtig forsvinde. 

Det er også som om, at det der 12 tal ikke rigtig er registreret helt ind. Men det kommer jo nok før eller siden - og søndagen bød på mere varme og sol, praktiske gøremål og et Fars Dag besøg. Det skal man ikke klage over, selv om jeg har et anstrengt forhold til varmen og savner en god nattesøvn. Det kommer. Jeg ved det. Det er trods alt Danmark, jeg bor i! 

6 kommentarer:

 1. Tror det er en meget naturligt følelse efter at have givet den en skalle, opnået sit resultat og så den underlige tomme følelse bagefter. Lyder nu som en dejlig dag idag. Kram herfrac

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja meget mystisk - jeg kunne ikke engang bare sætte mig med en bog. Havde ikke sådan lyst til det ;-) så ved jeg den er gal. Kram B

   Slet
 2. Svar
  1. @Skøreliv - I know, men er ikke verdens mest tålmodige menneske. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Nyd det, nyd det lige om lidt har du rigeligt at lave på en søndag:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg fandt nu også på noget at lave i går, men det var højst besynderligt, at jeg ikke bare smed mig med en bog. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...