tirsdag den 7. juni 2016

Det er de små glæder - del 2

Jeg har fået nye klemmer, så al vasketøjet kan hænges på tørrestativet uden at blæse af.

#HverdagensSmåGlæder - Se del 1 her.

8 kommentarer:

 1. Oh skønt :-) Plast eller træ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Plast :) jeg har dårlig erfaring med træklemmer det smitter af på tøjet. Kh Birgitte

   Slet
 2. Ja det er da en fordel, må man sige-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - det har bare taget mig ca. 1 år at komme dertil ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Åh, elsker klemmer. Sætter du dem på farvekordineret?? Hvis de altså er farvet:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - selvfølgelig er de farvede, alt andet er for kedeligt, hahaha... Jeg sætter dem ikke farvekoordineret, men nu du nævner det, så kunne jeg godt begynde på det... På den anden side, så farvekoordinerer jeg heller ikke tøjet ved ophæng ;-) kh. Birgitte

   Slet
  2. Åh jeg er jo en sucker for vasketøjssystemer. Primært at hænge det op fra højre mod venstre, fordi jeg rent fysisk bare ikke kan se, hvordan det modsatte kan lade sig gøre. Men jeg vil da overveje, i fremtiden at farvekoordinere klemmerne OG vasketøjet. Brilliant idé ;-) hahahahaha.

   Slet
  3. @Liv - bortset fra den ekstra tid det vil tage, så er det jo en fantastisk idé, hahaha... Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...