tirsdag den 28. juni 2016

Sommerferie i sommerhus

Det er 5. eller 6. sommer i træk (eller måske mere), at vi er i sommerhus i Odsherred. Jeg er vild med området. Og at det kun er en times kørsel hjemmefra. 

I dag har vi været i Sommerland Sjælland. Et fast tilbagevendende indslag i ferien. Vejret har vist sig fra sin bedste side med både sol og varme. 
Ferie er skønt! 

8 kommentarer:

 1. Det er også bare det bedste sted, der findes! Odsherred, altså! Personligt prøver jeg at undslå mig turene i SommerlandSjælland (mange mennesker samlet på et sted er ikke lige min kop te. Men ungerne ELSKER det..) - håber du nyder det! Kram!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - normalt er jeg heller ikke til mange mennesker og Sommerland, men jeg synes faktisk de gør det godt. God plads og mulighed for egen mad. Og vi nyder. Selv her i regnen. Kram B

   Slet
 2. Aaaaaahhhhh, det lyder skønt Birgitte. Sådan skal ferie nydes (ikke som en anden én der fiser til praktiske aftaler, ordner vasketøj og ligger på sofaen med en bog og ... næ, hov stop. Det sidste er godt nok). Fortsat god ferie.
  /Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - bøger er der tid til og jeg er godt i gang med en laaang én. Kh Birgitte

   Slet
 3. Lyde4 skønt. God ferie. Kram

  SvarSlet
 4. Mmmmmmmmmmmmh, kan næsten dufte sommeren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - ja i dag kan man kun dufte regn. Hahaha. Kh Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...