mandag den 8. februar 2016

Det kan blive bedre

Jeg har prøvet at gøre noget andet, siden jeg havde dette indlæg på bloggen. 

Faktisk har jeg tre gange ringet til min veninde, i stedet for at sms'e til hende. Første gang var hun godt nok overrasket, for det plejer jeg slet ikke. 

Men jeg vil gerne vende bøtten lidt og ændre på tingene. Så nu ringer jeg. Ikke altid og ikke til alle. Men jeg ringer - og jeg snakker om tingene - i stedet for at skrive en lang sms...

14 kommentarer:

 1. Det er inspiration der kan bruges. Tror jeg vil prøve at følge dit eksempel. Det ligger godt i tråd med at få noget mere nærhed og ægthed ind i hverdagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - glæder mig til at høre om dine erfaringer. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Fedt med forandring - somme tider er det også nemmere at tale sammen end at sms'e (jeg oplever sommetider at sms går over i opringning, når de bliver for lange og for komplicerede og fuld af potentielle misforståelser). Andre gange er sms rigeligt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg har slet ikke skrottet SMS, på nogen måde. Men skal blive bedre til den mere personlige kontakt. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Ja det burde vi gøre oftere - altså ringe i stedet for at sms'e:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - ja, det bør jeg i hvert fald ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Sikke fint du ringer:) Det er jeg ikke go' til men må nu også indrømme, at jeg egentlig er okay med e-mail og sms.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg har aldrig været særlig god til det, men nu prøver jeg. Jeg er rigtig god til at sms'e! Kh. Birgitte

   Slet
 5. Super-fedt!! Jeg ville virkelig gerne gøre dig kunsten efter, men nogle gange tænker jeg virkelig, at jeg vrøvler i telefonen. Mere end jeg gør på skrift. Hold nu kæft, har jeg lyst til at sige til mig selv, mens jeg ser mig selv udefra.... SMS'er er så dejligt sikre. Men måske jeg alligevel skal prøve at ringe næste gang.....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg har svært ved at holde fokus når jeg ringer - og det er jo interessant nok i sig selv. Noget jeg klart skal øve mig på. Kh. Birgitte

   Slet
 6. Det er så godt et initiativ. Jeg begyndte selv at arbejde på det for nogle år siden, og jeg er blevet SÅ meget bedre. Ved nogle veninder. Ved andre kniber det lidt mere, så måske jeg skulle tage det op igen ...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - ja, det gælder om at begynde med 'de sikre vindere' ;-) men jeg skal nok også til at udvide det lidt, hahaha... kh. Birgitte

   Slet
 7. Altså, det er jo så fint og flot, når min gamle moster på 86 kaster sig ud i at sms'e (hun er ret god til det faktisk), men det er nu også hyggeligt at snakke, så jeg prøver som dig at telefonere mere. I hvert fald til mine gamle tanter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det er sørme flot! Min morfar lærte også at sms'e, hvilket var praktisk nogle gange. Andre gange var det bedst at ringe. Og i øvrigt er det også nogle gange bedre at ringe, for at undgå misforståelser. Skriftsproget kan være hårdt, selv om det ikke var intentionen :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...