mandag den 1. februar 2016

Februar!

Det er februar. Jeg har begyndt måneden og ugen med en ordentlig omgang arbejde. De to første dage i København til brugertest på nyt system til alle kommuner. Det har været hårdt og godt. 

Sådan så det ud i morges, da jeg skulle afsted. Senere blev det mere gråt i gråt. Plus vådt og blæsende. Og jeg har været længe væk hjemmefra pga. transporttiden. Så nu vil jeg nyde, at dagen snart er gået og en ny venter i morgen. 

Håber I alle er kommet godt ind i februar med en fantastisk mandag. 

10 kommentarer:

 1. Jo, tak:) Her blæser det helt vildt.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - og stadig er der tryk på vinden her. Håber snart det stopper. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ja det startede så fint, vejret. Og endte så trist. Om en måned starter første forårsmåned, så hold ud 😃

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - om 2 uger tager jeg på skiferie. Når jeg kommer tilbage er det allerede næsten marts. Behøver jeg sige, at jeg glæder mig? ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Tak. Og sikke en smuk morgenudsigt du havde. Her blæser det fortsat pænt meget. Kan i hvert fald høre drivhuset klapre - fra ude i baghaven, bag det endnu nedrullede mørklægningsgardin. Om lidt står jeg op - så satser jeg på at solen gør ligeså ;-) Ha' en dejlig tirsdag Birgitte ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - der er stadig godt sus på vinden her - hele altanen er i 'sving' ;-) i dag er solen fremme (lige nu), så satser på mere solskin hele februar. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Godmorgen! Jeg er VILD med at det er lyst kl. 8:00!! Jeg tror på en fantastisk februar :-). Held og lykke med projektet på arbejdet, Birgitte!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - det er skønt med det lys! Og tak, det var et par produktive dage, men meget intensivt ;-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Jeg syntes nu, den mandag var lige mandagsagtig nok. Nok mest fordi jeg stadig er snottet. - Og frisøren klippede for meget af mit pandehår ... Men så var det jo heldigvis også 1. februar, og det rettede i nogen grad op på det hele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - det vokser jo heldigvis ud igen, det hår ;-) håber du har fået snotten under kontrol. Her er ungerne også ramt. Suk. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...