tirsdag den 1. marts 2016

Nye strømpebukser

Sponsoreret indlæg - se nedenstående notits.

Jeg har testet et par strømpebukser. I lighed med tidligere, så er her tale om et produkt, som levet helt op til de standarder, jeg sætter for strømpebukser. Nemlig at de ikke skal være for tynde, de skal kunne holde til mit brug (som til tider er ret så anstrengt - jeg river gerne en negl hen over), kunne holde til 40 gr. vask (i vaskepose) og samtidig ikke fnulre.

Jeg har testet et par såkaldte 3D strømper denne gang. Dem kan du se her. Jeg har haft dem med på ferie, så de har ligget i kufferten, blevet taget på et par gange og vasket derefter. Og i går tog jeg dem på igen og de ser stadig pæne ud - og pasformen holder, der er ikke 'fødder' eller 'knæ' i dem.

Du finder dem og mange andre strømper lige her hos Sokkeposten.dk - sammen med andre i forskellige farver, tykkelser og mønstre.
NB: Indlægget er sponsoreret. Jeg har modtaget ovennævnte par strømpebukser fra Sokkeposten, men meningerne er som altid min egen.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan ikke have strømpebukser på men skulle jeg (under tvang og lign) lyder de her da som nogen jeg måske kunne holde ud:o)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Mette - engang brugte jeg heller aldrig strømpebukser, men over de seneste 5 år er jeg blevet meget glad for dem også til hverdagsbrug :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...