søndag den 4. oktober 2015

De knap så pæne dage (søndagsindlæg)

For 10 år siden ville jeg have forsvoret, at jeg skulle være sådan én, der så snart jeg kom ind af døren, hoppede i joggingtøj. Jeg går faktisk meget op i mode og i hvilket tøj jeg har på. Mit arbejde byder mig da også en lidt mere formel stil end mit tidligere job (hvor det var helt ok med jeans, t-shirt og sneakers hver dag)

Nu... ja, så er det mere reglen end undtagelsen, at jeg skifter tøj, når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg gider ikke rende rundt hele aftenen i strømpebukser og kjole. Så jeg hopper i det blødest, mest forvaskede tøj, jeg har. Det har faktisk sin helt egen skuffe i skabet. 

Og fordi jeg selv ville tænke 'pictures - or it didn't happen', så kommer her nogle (for mig) virkelig grænseoverskridende billeder. Af mig i 'hjemme-tøjet'. Nr. 2 billede er faktisk fra en søndag, hvor jeg tilfældigvis kiggede ned af mig selv og tænkte 'oh my...' - ikke særlig godt koordineret outfit, det her...




Måske det bare hører med til at blive gammel ældre... 

10 kommentarer:

  1. Hahahahahahaha. Det er så meget normalt det der. Okay, billede nr. 2 er måske ud i noget halv-ekstremt, men ikke desto mindre sikkert behageligt - og morsomt.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Liv - meget behageligt - og meget morsomt. Kh. Birgitte

      Slet
  2. Ha ha - virkelig godt outfit. Kender godt fornøjelsen af at hoppe i det bløde.

    SvarSlet
    Svar
    1. @Dorte - godt jeg ikke er alene :-) kh. Birgitte

      Slet
  3. Den kender jeg godt!
    Og det har ikke noget med alder at gøre - det er magelighed-:)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Susanne - magelig der kommer med alderen? ;-) kh. Birgitte

      Slet
  4. Jeg går bare altid i haremsbukser, det er sgu som at have nattøj på dagen lang :D
    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. @Anne - åh ja, det lyder også behageligt. kh. Birgitte

      Slet
  5. Jeg er også typen, der ELSKER mode - og som skifter over i hjemmetøj, så snart jeg kommer hjem. Men inden for det sidste år er jeg virkelig begyndt at fokusere mere på, hvad min hjemmetøjsgarderobe egentlig indeholder. Jeg har købt nogle bløde bukser, jeg synes er pæne, og som følger min stil. Jeg har nogle pæne t-shirts til hjemmebrug. Og ved du hvad? Så er det sgu ikke helt så slemt at have hjemmetøj på. Hverken for min arme mand, der primært bliver udsat for mig i hjemmetøj (ikke altid lige æggende!) - eller når der kommer uventede gæster (især ungernes kammerater og deres forældre). Nu skammer jeg mig ikke længere, når jeg åbner døren..... :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. @Modedullen - det er en god pointe. Jeg har også sådanne sæt, f.eks. i dag har jeg sat en helt basis langærmet sort t-shirt sammen med et par zebrabukser (dem fra Black Swan) og en lang sort cardigan. Det er sgu ikke helt så tosset. Jeg har tøjet til det. Jeg skal bare blive bedre til ikke at kaste det øverste i kurven på - så tak for dejligt indspark! Kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...