fredag den 12. februar 2016

Slap-af aften

I går var jeg til massage. Ren forkælelse hos hende den gode efter en lang dag med workshop i København. Jeg fik også rettet øjenbryn og farvet dem, så jeg i dag ligner Groucho Marx lidt (i hvert fald ifølge kæresten). Heldigvis går overskudsfarven hurtigt ud efter et par dage. 

Weekenden skal gå med en masse praktiske ting før vinterferien (som begynder næste fredag, wuhuuu). Og noget kagebagning til fødselsdagsfejring søndag eftermiddag. Der er nok at se til for tiden!

Rigtig god weekend til jer alle. 
10 kommentarer:

 1. Det lyder skønt!! Herhjemme bliver jeg kaldt for 'heksen' når jeg har fået farvet øjenbryn, ligesom Mand synes det er ustyrligt morsomt at efterlyse to vildfarne skovsnegle.... Ha-ha.. Not.
  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - hvad er der med de mænd, altså ;-) Håber du er i gang med en dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg har ikke helt kunnet kende mig selv de gange, hvor jeg har fået farvet bryn, så det springer jeg (ind til videre) over ;-) Først ferie i uge 8? Jeg har om en halv time - Weee! (Men så er den godt nok brugt, når du skal afsted ...) God weekend til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jeg har fundet et godt sted at få det lavet. Før i tiden var jeg heller ikke meget for det ;-) Rigtig god ferie! Håber I hygger jer. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder godt nok skønt med forkælelse! Her hos os er der også en uge til vinterferie.
  Rigtig god weekend Birgitte.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - man skal huske at gøre noget godt for sig selv engang imellem :-) Håber du er i fuld gang med en dejlig weekend. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Rigtig god weekend søde Birgitte

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...