onsdag den 17. februar 2016

En fejring med lagkage

I dag har jeg fødselsdag. Jeg fylder 41 år. Synes lige jeg er fyldt 40. Sådan bliver det nok resten af 40'erne. Tiden går for hurtigt!
I søndags holdt vi en lille fødselsdag-komsammen for mine forældre og svigerforældre. Ganske stille med kakao og lagkage. Og gode gaver.

I dag har vi spist morgenbrød og ellers er det en helt almindelig dag med arbejde, vasketøj, unger der skal til og fra skole - og til træning. Lagt oveni kommer lidt småpakning til ferien. Jeg har det helt og aldeles fint med, at der ikke skal ske det store. Måske hører det med til at blive ældre? Det med ikke at gå så meget op i fejringen?



22 kommentarer:

 1. Stort tillykke til dig Birgitte ;-) og nuj sikke en lækker kage.
  Hvis det med ikke at gå op i fejringen hører med til at blive ældre ... så har jeg været 'ældre' længe ;-) Ha' en dejlig dag. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - Tak. Jeg plejer nu at gå lidt op i det, men i år... næh, det var en ret almindelig dag :-) Kh. Birgitte

   Slet
 2. Flot kage!!! Og stort tillykke med dagen. Jeg er nu stadig ret vild med min fødselsdag og fejrer den med veninde-middag hvert år.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - Tak. Jeg plejer at holde pige-komsammen hver år i februar/marts, men i år kunne jeg ikke få det passet ind i kalenderen pga. mange aftaler... så det må vente til næste år :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Stort tillykke med dagen. Heller ikke dårligt at ferie pakke, selv på sin fødselsdag. Håber du får en dejlig aften. Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tak, den endte helt stille og roligt med lidt tv og tidligt i seng ;-) kram

   Slet
 4. Tillykke med fødselsdagen! Det lyder faktisk ret hyggeligt med sådan en hverdagsfødselsdag. Jeg har altid fri på min fødselsdag, og kan godt blive lidt træt af al planlægningen. Jeg gider jo heller ikke sidde alene i et hjørne og være sur hele dagen, så noget skal jo arrangeres.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Emilie - Tak, jeg har de sidste 5 år holdt min fødselsdag på vores vinterferie, men i år sneg der sig en ekstra uge ind jo. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Stort tillykke med fødselsdagen:-)
  41 er da ingen alder!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - Tak, det synes jeg heller ikke ;-) kh. Birgitte

   Slet
 6. Tillykke med fødselsdagen, håber du har en dejlig dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - tusind tak :-) kh. Birgitte

   Slet
 7. Stort tillykke herfra! Og jeg siger MANGE tak for det utroligt lækre vejr, det kan umuligt være en tilfældighed!! (Sagde hende, som måske/måske ikke stod for skybrud på sin egen fødselsdag...) - håber du bliver fejret helt til sidste minut!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - skybrud?!! puh ha, ja der plejer at være sne på min fødselsdag, men den kom så i dag. Kh. Birgitte

   Slet
 8. Stort tillykke i hvert fald Birgitte! :-) og god tur på fredag hvis vi ikke "ses" inden da!
  Kh Lisbet

  SvarSlet
 9. Jubii - tillykke :D Jeg stoppede med børnefødselsdage i 2. klasse, og har siden hen blot holdt fællesfødselsdage med storesøster Kit for familien og en sjat fællesvenner, da vi blot har 5 dage mellem datoerne :D
  Hyggeligt, men ikke ligefrem noget ståhej for min skyld - det gemmer jeg hellere til jul

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. @Anne - min bror og jeg har fødselsdag med 14 dages mellemrum, så vi plejede også at holde sammen (før han flyttede til Fyn). Kh. Birgitte

   Slet
 10. Tillykke tillykke:o) Sikke en flot kage:o)

  SvarSlet
 11. Wow... imponerende kage. Og forsinket tillykke med fødselsdagen.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...