fredag den 5. februar 2016

50-års fødselsdag i aften

I aften skal jeg til 50-års familie-fødselsdag. Jeg både glæder mig og gruer lidt for det. For det er en fredag aften - og det er tit den aften, hvor jeg helt og aldeles kollapser på sofaen klokken meget tidligt. 

Før i tiden kunne jeg sagtens gå ud fredag aften, men nu holder jeg de fleste af dem på langs og med så lidt aktivitet som muligt. 

Heldigvis skal festen holdes på hotel og vi har booket overnatning. Så der er chance for, at jeg enten går tidligt i seng eller når at blive så overtræt, at jeg først kommer alt for sent i seng. 

Under alle omstændigheder håber jeg det bliver en god fest. Mest fordi jeg ved, at fødselaren rigtig gerne vil holde fest, fejres og hygge sig med os alle.

Håber I også får en rigtig dejlig fredag aften.

10 kommentarer:

 1. Det bliver da så fedt. Der er ikke noget bedre end fester, hvor man har overnatning samme sted - det kan næsten føles som en mini-ferie. Og så kommer der lidt ekstra energi på den konto :-). God fest og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - det var i hvert fald meget rart at komme hjem kl. 11 lørdag og så føltes det som om, der var masser af weekend tilbage :-) og det var en god fest. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Det kan være, du kan gå op og tage et power nap midt på aftenen, hvis det kniber med at holde øjnene åbne. God fest og god weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jeg holdt ud til kl. 00,45, så var jeg mør og måtte i køjen. Havde også en mindre krise omkring kl. 22, men det var jeg ikke ene om ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 3. Pøj-pøj med det!! Ingen tvivl om at jeg var gået K.O.L.D!!!! Men jeg er også sådan et skravl, og er ik' til at ha' med i byen en fredag på den forkerte side af kl. 18:00-dut. Håber du får en skøn aften!! Godt med hotelværelse i baghånden!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - ja, det er også sådan jeg har det... og fik også en krise omkring kl. 22, som jeg heldigvis overvandt - det var nemlig en rigtig god fest. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Glæder mig til at høre om den fede fødselsdagsfejring i aftes. Og om sengen var til at sove i (er de jo oftest) men puden?! Nå, nu er jeg ude af et sidspor - men hotelpuder og jeg.
  Mums, så har du sikkert nydt stort og lækkert morgenbord i dag. Skønt når det blive serveret. God weeekend Birgitte.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg har efterhånden traumer af hotelpuder. Godt jeg åbenbart ikke er alene om det ;-) jeg sov virkelig skidt på hotellet, netop fordi puden var alt for høj til min smag. Morgenmaden var dog fin :-) kh. Birgitte

   Slet
 5. Håber det var en god fest og at du holdt aftenen ud"-). Jeg har efterhånden en del gange 'forladt' en fest fordi en af ungerne er vågnet og skulle puttes igen. Mega hyggeligt lige at ligge sammen med tutten og så kan man altså godt falde i søvn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - jeg er jo så heldig, at mine unger faktisk have et værelse for sig selv, og de gik først i seng da jeg også selv gik ned... nogle gange er det rart med store unger :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...