søndag den 28. februar 2016

Smalle senge og træthed

Vi kom alle godt hjem i går. Siden da har vaskemaskinen og tørretumbleren gjort et godt stykke arbejde og det sidste udpakning er gjort (argh, ok, her roder stadig lidt, men det er kun småting i forhold til i går).

Ungerne er afleveret til deres far og i går aftes var kæresten og jeg med mine forældre og min mormor ude at spise, da min mormor fyldte 87 år. En hurtig, men hyggelig fejring, trods de fleste af os var godt brugte efter en lang ferieuge, hjemrejse og vasketøj.

Jeg endte lørdagen med at falde i søvn på sofaen til samme tid, som jeg gik omkuld i Norge, kl. 21.30. Vaner er åbenbart svære at slå ihjel - eller jeg var i hvert fald godt træt. I Norge var jeg så 'heldig' at sove i en ret bred seng, så det krævede lige lidt tilvænning, da jeg røg ind i vores 140 cm (korte) seng. To gange vågnede jeg, da jeg var lige ved at tilte ud over siden.

Søndagen er blevet brugt til opsamling på en masse løse ender - og der er stadig en del af dem, men det går fremad. Hverdagen venter i morgen, men jeg synes egentlig, at jeg er godt forberedt efter så dejlig en ferie.
Selv om jeg selvfølgelig vil savne denne udsigt. Rigtig god søndag aften derude...

14 kommentarer:

 1. Åh, det lyder som en skøn ferie, og som om du er landet godt! Ikke på gulvet?! God arbejdsuge, fyyhhhh jeg prøver at fortrænge, at det er mandag i morgen. Argh!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg nåede lige at vågne og refleks-trække mig ind over kanten. Puha! ;-) Håber du har haft en dejlig mandag. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Velkommen hjem. Lyder som om du er klar til hverdagen påny. Ligesom mor monstret fortrænger jeg mandagens snarlige komme lidt endnu. God søndag aften. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - håber du og familien har haft en dejlig mandag. Jeg synes nu også, den var lidt lang ;-) kram

   Slet
 3. Velkommen hjem - og til hverdagen igen ;-)

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem. Dejligt, at I både har haft en skøn ferie, og at du er klar til hverdagen igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - tusind tak, jeg er klar, selv om i dag var lidt hård. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Velkommen hjem:o) Flot udsigt:)

  SvarSlet
 6. Velkommen hjem, Sikke et smukt billede.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - Tusind tak :-) kh. Birgitte

   Slet
 7. Skønt at I har haft en dejlig ferie! Og ja udsigten ser dejlig ud. Vi sov i mange år i en 140 cm seng, fordi vores første soveværelse var meget lille. Da vi endeligt fik en større seng, følte vi næsten, at vi blev væk fra hinanden i starten!
  KH Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. @Livsglimt - Åh ja, vi har egentlig plads til en 160 cm nu, men altså, så skal vi skifte lagner ud og finde nyt sengestel og madras, så... ja, måske en dag ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...