fredag den 19. februar 2016

Ferietid på bloggen

Jeg rejser i dag (!). Uden sygdom, men med pænt meget glæde over endelig at have vinterferie. 

Derfor kan der komme lidt stilhed på bloggen. Jeg har lavet et par indlæg klar til udgivelse, men jeg kommer nok ikke til at være så flittig/hurtig med at svare på kommentarer. Eller læse og kommentere på jer andres indlæg. Der er nemlig ikke særlig godt Internet på hotellet.

Til gengæld er der frost, sne, svømmehal, familiehygge og alle måltider bliver serveret, uden at jeg skal røre en finger. Jeg skal på ingen måde sove længe om morgenen, men til gengæld skal jeg heller ikke smøre madpakker, hjælpe med lektier eller vaske tøj (før jeg kommer hjem - så er der nok en 7-8 maskiner!)

Snevejr torsdag morgen på Vestegnen

God weekend - og ferie - til alle jer derude.
10 kommentarer:

Giv mig dine tanker...