torsdag den 4. februar 2016

Mangel på foto

Jeg får ikke taget så mange billeder for tiden. Jeg ved egentlig godt hvorfor. Jeg har travlt og glemmer at fotodokumentere de små ting, der gør mig glad. 

Så derfor er der ikke så mange billeder på bloggen og min Instagram for tiden. Jeg er sikker på, at det vender. Især når jeg om 2 uger kan gå på ferie. Så er det nemlig igen tid til at tage på skiferie i Norge. Indtil da må I nøjes med et stemningsbillede fra forrige år.


10 kommentarer:

 1. Ser skønt ud! Vil også gerne afsted...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - jeg glæder mig også helt sindssygt. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Ej, du løber langrend!! Jeg ELSKER langrend ligeså højt som jeg hader alpin! Jeg er en skandale på en piste, men på en løjpe kan man få ro, natur og tanker med! Rigtig god tur!!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg har løbet langrend siden jeg var 9 år ;-) og har også stået alpin i en kortere periode (i mine 20'ere og 30'ere), men jeg bliver mere og mere angst for at falde og komme alvorligt til skade på alpin - sjovt nok er jeg stadig frygtløs på langrend - så jeg har ikke stået de sidste par år. Min svigerinde er sød til at tage min ældste med på bakken. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Jeg var engag en haj til snowboard:o) Mange år siden! Flot billede. Ha' en dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - snowboard har jeg aldrig prøvet, men har hørt det er hårdt for knæene og mine er ikke super gode, så .... og god weekend til dig og dine, kh. Birgitte

   Slet
 4. Åh, det lyder skønt med ferie i Norge. Smukt billede.
  God weekend. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - bare det at komme væk og op i den norske/barske natur er ren balsam for min sjæl. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Åhh, ferie! Dét glæder jeg mig også til. Dejligt billede. Og sejt, at du står på langrend. Det har jeg aldrig prøvet, men måske jeg skulle kaste mig over det, når børnene er blevet lidt ældre. I år skal de på skiskole for første gang - det glæder jeg mig til at se/opleve :-) God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - det lyder også som om, at I har en god ferie i vente! Ja, jeg er langrend fan, men forstår godt hvorfor mange løber alpin. Det er nu også fedt. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...