mandag den 15. februar 2016

Bog nr. 5+6

Jeg er kommet helt bagud med at skrive om de færdig-læste bøger. Så her kommer de - bog nr. 5 og 6:Bog nr. 5 - 'Midnatsrosen' var en skøn bog, men også lidt 'same same' hvis man har læst andre bøger af forfatteren. Den kan anbefales, hvis man er til kærlighedshistorier med forviklinger og en historisk ramme.


Bog nr. 6 - 'Redningsbåden' er en debutroman - og den stikker lidt i for mange retninger til min smag. Til gengæld er den meget interessant, da den handler om menneskelighed, om at redde sig selv og hvilke handlinger man gør i pressede situationer.

Pt. er jeg ikke i gang med nogen bog. Blev færdig i går aftes med nr. 6 og har en travlt uge foran mig. På fredag tager jeg på skiferie og så har jeg en bog klar. Overvejer faktisk at tage to bøger med for der er en del transport-tid, der kan fyldes ud. Nu må vi se, hvor meget plads der bliver i kufferten. Jeg er nemlig allerede begyndt så småt at finde ting frem, plus jeg har lavet en kæmpe lang huske/pakkeliste. 

10 kommentarer:

 1. God fornøjelse med pakning af kuffert og afkrydsning på lister - og ikke mindst selve ferien ;-)
  Spændende hvilke bøger du napper med.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - jeg har et sikkert hit med ;-) JoJo Moyes 'Efter dig' - den kræver ikke det store koncentration. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Helt afgørende at du tager to bøger med! Det er bare nitten at sidde på udturen med en bog, som allerede inden man er nået til tredive bare er træls. Sagt på godt jysk. Rigtig god ferie!!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - den jeg har, er et sikkert hit (JoJo Moyes), men jeg er i tvivl om den er nok... hmmm... skal i gang med at finde én til. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Enig med 2 bøger er en god ide til ferien:o) Ha' en rigtig dejlig ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - tror også én bliver for lidt. Det er JoJo Moyes 'Efter dig' og den er jo i den lette genre. Kh. Birgitte

   Slet
 4. Hvor bliver det bare skønt med ferie på fredag og sikke flittig du er med bøgerne. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - tak og ja, efter ferien er det slut med så meget tid til skønlitteratur, så begynder skolen nemlig. Kram herfra

   Slet
 5. Jeg har vist 'Midnatsrosen' liggende derhjemme, har lånt den på biblioteket. Glemte at tage bøger med på ferie, heldigvis er her en stor bogreol med okay udvalg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - oh sikke mareridt, at glemme bøgerne ;-) godt der er fint udvalg. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...