onsdag den 3. februar 2016

Bog nr. 4 i 2016

Jeg blev i weekenden færdig med min 4. bog i år. 

Helt ærligt, den var ikke lige mig. Jeg var tæt på at opgive den et par gange. Især i begyndelsen. Trods anbefaling. Slutningen var også meget underlig, synes jeg...


Jeg er begyndt på en ny bog, som er meget mere mig. Så den sluger jeg nogle kapitler af, når jeg kan finde et ledigt hul (det er dog lidt svært for tiden).

12 kommentarer:

 1. Sikke du suser derud af:o) Fantastisk:) Kender ikke den bog der. Hvad er du gået i gang med at læse.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Mette - jeg læser 'Midnatsrosen' lige nu. Den er god! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Hmmmm... Kender ikke bogen, men er helt klart af den overbevisning, at livet er for kort til dårlige bøger! Eller også læser jeg bare for langsomt, det kan sagtens være.... Held og lykke med den næste!
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - bøger og smag er jo heldigvis subjektivt og den var åbenbart ikke så dårlig, at jeg opgav (det gør jeg også meget sjældent). Kh. Birgitte

   Slet
 3. Enig med Mor Monster. Livet er for kort til dårlige bøger. Tak for din ærlige anmeldelse. kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - ja, jeg gider ikke rose en bog, jeg ikke synes om. Men det betyder jo ikke, at andre ikke synes den er fantastisk :-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Hvordan søren finder du tid til alle de bøger - gode som dårlige - du kværner igennem?!?!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - jeg ser ikke TV og så er jeg meget hurtig til at læse. Kh. Birgitte

   Slet
 5. Den bog der synes jeg nu ellers var meget god :), men speciel.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Nicole - dejligt at smag er individuelt ;-) kh. Birgitte

   Slet
 6. Træls du ikke kunne lide bogen, men Hammann har vist en tendens til at dele læserne skarpt! Vi har læst hende i min læsekreds, og det var bestemt ikke alle der delte min begejstring. Jeg kan godt lide at hun skriver noget som både kan opfattes som "litterært" men alligevel ligner chicklit til forveksling. Synes også hun er sjov, men her er det heller ikke alle, der er enige med mig :-D Håber den næste bog bekommer dig bedre!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Betteskov - ja, jeg tror gerne, at enten så elsker man det eller så er man ikke til hendes stil ;-) men nu har jeg læst den og jeg kan sagtens se, hvorfor andre kan finde den god/sjov. Det var bare ikke noget for mig :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...