fredag den 6. oktober 2017

Weekend i sigte

Tænk at det allerede er fredag igen! Sådan sagde min kollega til mig i morges. Og jeg må til dels give hende ret. 

Der har ikke været én dag i denne uge uden en eller anden form for aftale (plus vi har haft ret travlt på jobbet). Jeg er derfor lidt bagud med lektielæsning. Det håber jeg at kunne nå i weekenden - som godt nok også er pænt booket op. Der er Kulturnat i vores by i aften og lørdag skal jeg til en times træning, hvor man støtter Kræftens Bekæmpelse. Søndagen går med fægtestævne i Sverige.

Oktober er således allerede godt i gang. Jeg forsøger, at glædes ved alle aftalerne. Samtidig skal jeg passe på ikke at blive alt for frustreret over mørke, rusk og regn. Der var f.eks. en rigtig fin solopgang i morges, som jeg kunne nyde på vej til arbejde. I går aftes var der en flot fuldmåne. I dag har solen skinnet. 

Det er helt klart efterår og koldt i luften, men det kan også være dejligt. Og i eftermiddag vil jeg finde min efterårsfrakke frem. Håber I kan se frem til en god weekend.


6 kommentarer:

 1. Den smukkeste fuldmåne, var det! Rigtig god weekend, Birgitte! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - godt at du også fik den set ;-) og du havde en god weekend med masser af vin, hahaha. kh. Birgitte

   Slet
 2. Det er dejligt at læse opslag på din blog. Vedkommende, nært og personligt - som altid. Overvejer selv at starte noget lignende op, men har ikke fået helt ‘fat’ i det endnu. Har du mon nogle gode råde til en Rookie?!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Sydhavnsfrue - tak for din søde kommentar. Jeg kan anbefale dig, at låne Julia Lahmes Blogbog (jeg tænker at en boganbefaling er lige noget for dig) og ellers bare kaste dig ud på dybt vand! Du skal være klar til at give lidt af dig selv og/eller have tanke på, hvad og hvor meget du vil dele. Læs evt. også mit indlæg her: http://www.birgitte-b.dk/2014/11/hvilken-slags-blogger.html
   Og tilmeld din blog på Bloglovin' - så har vi andre nemmere ved at følge med i dine indlæg :-)
   Hvis du har flere spørgsmål, så bare smid mig en mail - så svarer jeg det bedste jeg kan. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Du har ret man skal glædes over sol fuldmåne og ingen regn alt det man kan særligt i oktober. Nyd weekenden, kh S.

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - ja - og i går var det jo blå himmel og en fantastisk solnedgang. Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...