onsdag den 25. oktober 2017

Om to måneder er det overstået

Altså juleaften... 

Det er underligt at tænke på, at det snart er jul. Eller - snart og snart. Men om en måneds tid, så begynder det så småt at være tid til gaveindkøb og at pynte op. 

Og diskussionen om, hvorvidt vi skal have et juletræ kan begynde (jeg er den, der stemmer nej).


8 kommentarer:

 1. Jeg stemmer også nej.... Men ellers er jeg fan! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - tak for støtten ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg glæder mig i den grad til jul. Det betyder nemlig at når det er jul er der kun syv dage til 2018 og jeg trænger inden grad til at tage hul på et år ude n Vandskade. Men jeg glæder mig også til jul bare fordi det er hyggeligt og en skøn måned :) kh S

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - jeg synes heller ikke jul er forfærdeligt. Det er bare lidt underligt, at der er så kort tid til det er overstået. Min december er altid hektisk, men det har jeg lært at leve med, hahaha.
   Forstår godt du ser frem til et år uden vandskade :-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Altså herhjemme skal de stoppe mig for ikke at få mere end 2 juletræer. Man skal jo ha til i løbet af december og så det rigtige. Jeg er unægtelig glad for jul. Jeg vil så også indrømme, at jeg også ånder lidt lettet op når selve juleaften er "overstået". December er brandhyggelig, men juleaften har det med at være lidt et ræs - 1. juledag er til gengæld en yndlings. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - grunden til balladen om træet er, at det fylder så meget i vores lille lejlighed. Og dem der gerne vil have træ, har en tendens til at købe et for stort træ efter min mening ;-) og enig, 1. juledag er total favorit. Kram B

   Slet
 4. Juletræ skal man da have. Og jo større jo bedre ;-) Til gengæld er der så mange andre ting omkring julen, jeg har det stramt med, og jeg ser faktisk frem til, at både jul og nytår er overstået.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - jeg er enig og jeg ville også gerne have et stort træ. Men i en lille lejlighed vil jeg helst undvære ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...