tirsdag den 17. oktober 2017

Fredagens aktiviteter

Så i fredags var jeg jo til Kulturnat og det var en god aften. Vi var oppe i trafiktårnet hos BaneDanmark, ude og spise og på rundtur i Industriens Hus. 

Trafiktårnet var meget imponerende og kontroltårns-agtig. Det ligger på den anden side af Dybbølsbro og har en imponerende udsigt over København. Industriens Hus er den store glasbygning på hjørnet af Rådhuspladsen, hvor Dansk Industri har hovedsæde. Det var rigtig spændende at få set bygningen indenfor og høre om de tanker, der ligger til grund for byggeriet. 

Bagefter skulle vi have været til endnu et arrangement, men der var så utrolig lang kø, at vi sprang over. I stedet gik vi på café og fik en god snak. Til sidst gik vi i Tivoli (vi har begge årskort) og her var næsten ingen mennesker. Der er fint pyntet op og hyggeligt som altid. Jeg er dog total mormor og altid helt kvæstet om fredagen, så jeg var hjemme allerede kl. 22.30.


6 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at du havde en god aften! ❤️ Jeg er også en svækling, og ganske most, særligt på fredage!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - så vidt muligt holder jeg mig faktisk fra aftaler fredag aften. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Dejlig fredag i havde :) jeg melder mig også på fredags svæklings holdet. kh S

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - det er godt at vide, at jeg ikke er alene om at være fredagstræt ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder så hyggeligt.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det var det også :-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...