tirsdag den 3. oktober 2017

Oktober med mange aftaler og en opgave

Så er efteråret her for alvor. Oktober er koldere og mere grå end september. Til gengæld begyndte mandag morgen med en solopgang så flot. Og bladene får fine farver. Jeg har fundet det varme tøj frem og efterårsfrakken. 

Jeg har begyndt oktober med en mandag, hvor yngstesøn og jeg havde en alene eftermiddag. Den blev udnyttet med pandekager og hygge. 

Ud over i går, så ser min oktober nogenlunde sådan her ud:
 • Kulturnat i min by
 • Middagsaftale med to veninder
 • Forældrekonsultation på gymnasiet
 • Middagsaftale med min veninde og hendes nye kæreste
 • Weekend hos familien i Odense
 • Kaffeaftale med tidligere kollega
 • Fægtestævne
 • Kulturnat i København med veninde
 • Skole-hjem samtale
Det var vist højdepunkterne i oktober. Jeg holder ikke efterårsferie med ungerne (jeg holder vinterferien). Til gengæld er der en del kollegaer, der holder ferie. Så uge 42 bliver vist en stille uge på jobbet og jeg satser på, at kunne gå tidligt et par dage. Det er kun godt, da jeg skal have skrevet en midtvejs-opgave til studiet. 


8 kommentarer:

 1. Solopgangen i morges var også smuk! Fantastisk at du har overblikket over din oktober; mit overblik er allestedsfraværende - helt business as usual! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - det er blot, hvad der står i kalenderen indtil videre ;-) Kh. Birgitte

   Slet
 2. Forældrekonsultation på gymnasiet? Der troede jeg faktisk, man var på egen hånd.

  Ha en god dag Birgitte.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - jo i forbindelse med den nye gymnasiereform er det indført. Det er fordi, de unge skal vælge studieretning efter de første 3 måneder. Og inden da kan man så få konsultationer med nogle undervisere og studievejlederen. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder som en dejlig oktober med hygge og kultur.
  Hilsen Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, faktisk håber jeg på mere kultur. der må gerne snige sig et til besøg ind på Arken kunstmuseum. Kh. Birgitte

   Slet
 4. De ser skønne ud de pandekager, sikke en skøn oktober du har foran dig :-) det er nu altid dejligt med gode aftaler at se frem til, specielt når vi nu for alvor lander i efteråret. Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - ja, det er skønt at komme lidt ud, selv om det er i mørke, blæst og regn ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...