torsdag den 5. oktober 2017

Oprydning i kælderen

Jeg har helt glemt at fortælle, at jeg søndag fik ryddet op i mit kælderrum. Dem, der har fulgt bloggen fra tidernes morgen, ved hvor meget jeg hader det job (jeg er lidt en samler). Det er noget, jeg tager et langt tilløb til og gerne udskyder, indtil det er helt umuligt at bevæge sig rundt i rummet.

Denne søndag formiddag fik kæresten og jeg fyldt fire klare skraldesække, som skulle til storskrald. Samt en del ting, som kunne gå til genbrug. Og vi fik flyttet noget af det, vi aldrig bruger, f.eks. mine ekstra glas, over i vores ekstra kælderrum.

I morges skulle jeg så ned i kælderrummet med et ekstra brusehoved og blev helt glad ved synet. Der er endda tomme hylder! Det er temmelig stort i min verden.


4 kommentarer:

 1. Sådan noget kælder-/loftrumsoprydning er virkelig det værste, der findes! Du sku' se vores loftsrum...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - jeg tvivler på, at det er nogens favoritbeskæftigelse. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Jeg er også en hat til at ryde op. Hader det - men bliver så glad når det er gjort. Jeg er elendig til at smide ud, men vores bogligsituation har gjort begge dele til en nødvendighed, og sat min manglende evne meget i perspektiv. Så jeg øver - og bliver bedre, langsomt... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @S - altså, når jeg først er i oprydnings'humør', så går det helt fint med at smide ud ;-) der kan bare gå alt for lang tid imellem, at jeg får taget mig sammen (gælder alle områder i min lejlighed). Kh. B

   Slet

Giv mig dine tanker...