onsdag den 11. oktober 2017

Jeg samler på gode dage

Kender I de dage, hvor man har en god hårdag og kjolen strammer knap så meget (især over numsen) og ens mave er flad og ens neglebånd egentlig ikke er helt så flossede?

De dage, hvor man bare føler sig godt tilpas i egen krop. Dem har jeg sat mig for at have flere af. Det er ikke sådan, at jeg er utilfreds med mig selv og mit udseende. Jeg vil bare gerne flytte fokus til mere glæde og et mere positivt syn på mig selv. Plus jeg har nogle bukser og kjoler, der sidder lidt stramt for tiden. 

Jeg har angrebet det stille og rolig med at skære ned på mængden af mad og portionsstørrelserne. Til gengæld spiser jeg flere grøntsager. Det har desuden efter ferien været sådan ,at jeg ikke spiser slik, kager og chips i hverdagene. Jeg drikker heller ikke alkohol andet end fredag og lørdag. Samtidig har jeg skåret voldsomt ned på hvidt brød og pasta, som er min store 'comfort food'. Det har resulteret i nogle dage med virkelig flad mave og det har været dejligt.

Jeg skal skynde mig at skrive, at jeg altså ikke er hellig. Jeg har bla. spist et par stykker chokolade på jobbet en dag. Jeg har drukket en café latte (dog med minimælk). Og jeg har drukket et glas vin en torsdag aften hos min veninde. Men sådan helt generelt så prøver jeg at holde lidt igen. 

Så jeg samler på gode dage for tiden. Jeg holder min stenhårde rutine med at gøre noget godt for mig selv, både i hverdagen og i weekenden. Jeg bader stadig, selv om vandet efterhånden er virkelig koldt. Jeg giver mig selv tid til at lave ingenting. Jeg har købt nyt undertøj og fået massage. Og så topper jeg de gode ting med, at min kollega spørger mig, om jeg har tabt mig. For hun synes, der er mindre af mig bagfra (det tror jeg nu ikke, men et par gode jeans og højhælede kan gøre underværker i form af synsbedrag).
6 kommentarer:

 1. Åh, jeg fik også en skøn massage i går! ❤️Men ellers kan jeg ikke såd'n helt huske hvornår min mave sidst var flad... Hm?

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - hvorfor er massage så dyrt? Ellers ville jeg få det hver måned. Det er så skønt jo! Kh. Birgitte

   Slet
 2. Synsbedrag eller ej... alt tæller da med:-)
  Men allerbedst er det, når man selv føler en god dag - det er toppen!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Susanne - ja, det tæller faktisk mere for mig. Også selv om vægten står stille, så føles det bare bedre. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder virkelig som nogle gode ting for ja, det er bare så dejligt at føle sig godt tilpas! Mit seneste sukkerforsøg er fire uger uden, en uge med. Lige præcis nu er jeg begyndt på sukkeret som jeg har glædet mig til (en dag for tidligt ;) men tænker samtidig om det virkelig er det værd at spise sukker hele den næste uge, når nu jeg føler mig meget tilpas uden! Det må tiden vise ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - wow, hatten af for dig. 4 uger er lang tid. Til gengæld har jeg lært, at når man så spiser det igen, så skal man nyde det - og for mig betyder det faktisk, at jeg spiser mindre mængder. Jeg trives bedst med en 80/20 ordning, så synes du er meget sej! Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...