onsdag den 18. oktober 2017

Når man har været med længe...

Da jeg læste dette indlæg, kom jeg i tanke om, at jeg faktisk har været blog-læser en hel del år. Altså, jeg kan huske dengang med det løb og den lyserøde dragt. Og en af grundene til, at jeg selv kom i gang med at blogge var, at jeg ikke kunne lade være. 

Jeg tænker ofte på, om den tid jeg bruger på egen og andres blog egentlig er noget tid, jeg skal skære i. For at få et større frirum. Men tid til hvad? Mere tv eller Facebook? Til at læse bøger?

Både min egen blog og de blogs jeg læser, giver mig nemlig noget. Ofte noget helt forskelligt. Det giver andre perspektiver på ting. Det åbner mine øjne for, at der findes forskelligheder og at det er i orden. 

Jeg savner dog nogle gange tiden uden sponsorerede og reklame indlæg. Dengang bloggerne havde noget på hjerte, de ville af med. Hvor en blog ikke var et fuldtidsjob. Og jeg synes, det er super ærgerligt, at jeg kan tænke 'mon dette indlæg er sponsoreret', når produkter anbefales. Plus jeg er irriteret over, selv at skulle skrive i mine anbefalinger, at det ikke er sponsoreret. Det ødelægger lidt af oplevelsen ved at læse blogs. 

Nogle siger, at blogmediet er på vej ud. At det er Twitter eller andre platforme, der afløser dem. Jeg ved det ikke, men jeg synes stadig, der er mange gode (små og store) blogs derude. 
4 kommentarer:

 1. Tankevækkende, virkelig! Jeg har jo slet ikke været med i gamet så længe, men jeg bliver også virkelig irriteret når det hele handler om markedsføring frem for lysten til at skrive. Jeg har skåret lidt ned i blogs jeg læser for at få tid til andre ting, men det har så bare resulteret i at jeg bare skriver mere. Det var jo egentlig ikke meningen!
  Tak for det her indlæg, Birgitte! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme Maude - og tak for din kommentar :-) personligt synes jeg jo, at du bare skal skrive løs, hvis du har noget på hjerte... Ellers må du i gang med en af de der bøger ;-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Fint indlæg, jeg har selv gjort mig samme tanker omkring de sponsorede indlæg. Men så alligevel, det er deres arbejde og måden der skal tjenes penge på. Der er rigtig mange gode bloggere, jeg elsker at finde nye og spændende blogs.
  Har også været med i en del år efterhånden, holder af min blog, dele små ting fra min hverdag. Fuldtidsblogger bliver jeg nok aldrig, så skal der flere indlæg på banen :-)
  God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar Christina. Det med fuldtids arbejde om en blog forstår jeg godt skal sponsoreres. Jeg savner bare lidt, at der også var nogle 'store', der ikke var sponsorerede (ligesom før i tiden). Flere indlæg giver ikke altid en større blog. det er jeg vist bevis for ;-) men jeg siger også mest nej tak til tilbud. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...