tirsdag den 10. oktober 2017

Gran Torino og træning

Fredag aften genså jeg filmen Gran Torino. Jeg skal sige med det samme, at jeg aldrig har været vild med Clint Eastwood. Jeg er til gengæld ret vild med hans film Mystic River og så Gran Torino. Det er simpelthen sådan en fin film. Sørgelig, livsbekræftende og en lære om, at ingenting er for sent. 

Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle se filmen færdig, for lørdag morgen skulle jeg til en times træning. Det var den lokale gymnastikforening, der holdt et Støt Brysterne arrangement. Der var mulighed for at prøve tre forskellige former for motion og jeg valgte pilates, som jeg ikke har prøvet før. Det var en fin træning, men jeg blev ikke lige umiddelbart overbevist om, at pilates var for mig. 

Buket til mig lavet af yngstesøn. 
(På Kulturnatten kan man sammensætte sine egne buketter hos den lokale blomsterhandler).

4 kommentarer:

 1. Tror heller ikke pilates er noget for mig. Har det lidt stramt med badebolde og andre runde tingester...

  SvarSlet
  Svar
  1. @Maude - det var der nu ikke noget af på dette hold. Men til gengæld en masse fokus på vejrtrækning, som jeg gik lidt død i. Kh. Birgitte

   Slet
 2. Gran Torino er altså også en god film. Er aldrig lykkedes med at se Mystic River. Tænker man skal have en god portion overskud en dag, hvor man skal se den film?
  KH DOrte

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - Mystic River er en tung film. og den går uendelig langsomt. Det er det fantastiske ved den, synes jeg. Helt anderledes end hvad man er vant til. Og hele tiden den der 'hvem gjorde det'... Og ja, meget tragisk. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...