fredag den 20. oktober 2017

Lang uge og nu fredag

Øj, jeg synes denne uge har været lang. Helt modsat de forrige fredage, så trænger jeg i den grad til weekend i dag. 

Jeg har faldet i søvn på sofaen mindst to dage. Torsdag morgen blev jeg gennemblødt af regn på vej til arbejde. Jeg har ikke nået så meget studiearbejde som planlagt. Det hele har været sådan lidt gråt. 
 
Men nu er det heldigvis weekend. Dagene tegner stadig grå, men ungerne kommer hjem i morgen. I eftermiddag går turen et smut til København, hvor kæresten og jeg har planlagt en tur i Tivoli. Rigtig god fredag derude...


2 kommentarer:

  1. Rigtig god weekend og god tur til det smukke Tivoli.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Christina - vi nåede derind inden det begyndte at regne for meget :-) kh. Birgitte

      Slet

Giv mig dine tanker...