onsdag den 4. oktober 2017

Ny programserie på DR3

DR kører i øjeblikket massiv promovering for et program på DR3, som vises i aften. Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling

Det er en serie på 4 afsnit, hvor man følger hende i 9 måneder. Første afsnit har været online et par dage og jeg har fået set det (det varer kun 30 minutter). Det ligger stilmæssigt meget op ad Prinsesser fra Blokken, hvor der er plads til, at Gina kan komme med egne betragtninger - sådan lidt fluen på væggen agtigt. Som seer føles det som om, at der gives god plads til hende (og jeg ved selvfølgelig godt, at de hos DR klipper det sammen til sidst, så det er interessant tv)

Jeg har bla. også læst et indlæg her om programmet og der er nogle virkelig gode kommentarer til det. Det er interessant læsning. Programmet åbner helt klart for en masse følelser hos folk - også hos mig - og jeg har fået nogle interessante vinkler på de emner, programmet tager op.
8 kommentarer:

 1. Det lyder som et spændende program, det vil jeg se. Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - hvis du ikke fik det set, kan det findes på DR TV online :-) kh. Birgitte

   Slet
 2. Overvejer at se udsendelserne, har læst flere omtaler af det første afsnit.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - der er god tid at overveje, tror jeg. De kan jo streames et godt stykke tid efter. Kh. Birgitte

   Slet
 3. Det vil jeg da lige se nærmere på. Jeg ser slet ikke flow-tv mere, og det savner jeg egentlig ikke. Men det betyder samtidig, at jeg misser det, når der kommer nogle nye, spændende programmer. Med mindre jeg altså læser blogindlæg om dem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Øglemor - jeg streamer en del DR TV. De har faktisk en del gode programmer. Så misser man ikke så meget ;-) kh. Birgitte

   Slet
 4. Jeg har set det (og læst hos Cana) på din anbefaling. Det gør også indtryk på mig uden at jeg helt kan svare på hvorfor eller hvordan, men synes også kommentarerne hos Cana, der breder det ud til et større perspektiv er interessante.
  God weekend Birgitte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Lisbet - præcis sådan jeg også har det. Det gør indtryk, uden at jeg helt kan forklare hvorfor :-) og ja, de kommentarer er rigtig interessante. God weekend til jer også. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...