tirsdag den 19. juli 2016

Noget galt...

Der er alligevel noget galt med denne sommer, når man i midten af juli køber nedenstående frakke og tænker: ja, måske kan jeg bare tage den på med det samme?


Nå, men lørdag købte jeg denne lækre sag fra Only - og glæder mig til, at den skal i brug (til efteråret!)

Jeg har skrottet den model, jeg havde hængende (én meget lig frakke), da den gennem årene var krøbet (eller noget... det er åbenbart ikke kun bukser, der har den tendens) og der desuden var gået hul i foret. 

Så mangler vi bare sommeren, så den kan hænge i skabet lidt længere...PS. Der er ingen spons/reklame i dette indlæg. Min kæreste spottede jakken, da jeg prøvede en kjole i Only butikken. Jeg har selv betalt den og har ikke nogen aftale med butikken om at anbefale produktet/dem.

8 kommentarer:

 1. Den er lækker. Håber nu, at der går lang tid før den skal i brug ;-). Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - lige nu ser det ud til, at sommeren er kommet og frakken kan blive i skabet i laaaang tid ;-) kram

   Slet
 2. Superflot frakke! Uh, jeg trænger egentlig også til en af slagsen, den lidt pænere slags. I DAG tror jeg ikke du tænker tanken at få den på - de lover altså sommer i dag. Jeg har købt mig en ny bikini, den har indtil videre virket endnu mere fjern at tage på, end den uldfrakke ;-) God dag - 3 mere af slagsen, så er du i mål!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - I dag er sommeren kommet! Endelig, så frakken kan blive i skabet. I går var overskyet og ikke så varmt, men i dag har jeg bare ben og fryser ikke om tæerne for første gang i laaaang tid. Bikini siger du - jamen det er bare at hoppe i den og ud i bølgen blå (som nok er lidt kold). Kh. Birgitte

   Slet
 3. Svar
  1. @Fruen - ja, vinter, for efteråret bliver langt og varmt. Skal vi ikke aftale det? Kh. Birgitte

   Slet
 4. Hvor er den ellers lækker, håber det varer længe inden du får brug for den.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - det håber jeg også, selv om jeg også synes den er lækker og dejlig. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...