mandag den 30. maj 2016

Sidste uge

Sidste uge var en lidt nedslående uge.

En af mine tætteste kollegaer gennem alle de år, jeg har været her, stoppede. Hun har fået nyt job pr. 1. juni - og det er godt for hende, men jeg kommer virkelig til at savne hende. Både arbejdsmæssigt og personligt.

Ud over kollega-stop, så tikkede der en mail ind om, at det studie-hold jeg havde ønsket til efteråret ikke blev oprettet. De andre hold jeg kunne vælge imellem, er længere rent undervisningsmæssigt og indholdsmæssigt og dermed lidt en stor mundfuld. Især fordi jeg stadig ikke er 100% på toppen efter vinterens hårde periode. Så med tanke på stort arbejdsprojekt, som skal følges til dørs i efteråret, så har jeg valgt at holde pause i studiet

Jeg er både skuffet og lidt lettet. Jeg er ikke fan af, at holde studiepause, men jeg kan også godt se det fornuftige i ikke at spænde buen alt for hårdt. 14 kommentarer:

 1. Kære Birgitte, det tror jeg er virkelig fornuftigt! Og hvor er det godt du bare indser, at lige nu er ressourcerne til studier lidt knappe. Pludselig er de der igen, kræfterne, det er helt sikkert!
  Det er altid trist når gode kolleger stopper, jeg har selv nogle stykker, hvor jeg næsten får tårer i øjnene ved tanken om at de ikke er der altid....

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - tak for opbakning. Det er svært for mig selv at nå til erkendelsen af, at jeg ikke magter alting. Men jeg øver mig ;-) ja, jeg har efterhånden en del kollegaer, som er stoppet og som jeg savner rigtig meget. Øv. Kh. Birgitte

   Slet
 2. God beslutning med studiepause, når nu der er så meget andet. Pause fra efter torsdagen ... ?!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Liv - Tak :-) og ja, torsdag kl. 16 er jeg 'home-free' indtil januar 2017 ;-) kh. Birgitte

   Slet
 3. Det lyder rigtig fornuftigt med en pause, det gælder om at lytte til sig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Christina - I know, men det er lidt svært, for vil ikke skuffe... Kh. Birgitte

   Slet
 4. Fornuftig, selv om det ikke var meningen-:)

  SvarSlet
 5. Jeg har valgt studiepause siden jeg afsluttede min eksamen for en del år siden;). Jeg er imponeret over jer, der tager studie ved siden af job og familie og tænker det må være ressourcekrævende, så fuld forståelse for at kunne trænge til et break. Kram herfra med ønsket om en god uge i denne uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - hvis jeg ikke også havde BBR-projektet, så havde jeg nok kunne overkomme det, men projektet betyder også en masse dage væk fra job, så det er svært at nå det hele. Når dine unger bliver større, så kommer der mere luft til studier ;-) Kram

   Slet
 6. Svar
  1. @Mette - jeg er i gang med moduler på diplomuddannelsen i offentlig forvaltning og administration. Kh. Birgitte

   Slet
 7. Mon ikke det er et ganske godt valg du har taget, forstår ellers godt din nul-pause i studiet tanke, men nogen gange er verden jo bare grå :-)

  Det er vildt mærkeligt, når kollegaer man holder af, og som har været der "altid" søger nye græsgange. Der går lige en rum tid før det hele normaliseres igen.
  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. @Rikke - lige nu, hvor jeg er færdig med eksamen, kunne jeg godt have tænkt mig at forsætte, men ja, det er det bedste valg... Skal bare lige acceptere det selv ;-)
   Jeg savner mange af mine kollegaer, som er stoppet de sidste par år. Det tager lang tid at opbygge nye relationer. Kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...