lørdag den 2. juli 2016

Juli

Jeg har altid haft følelsen af 100% sommer, når vi har ramt juli måned. Ligegyldigt hvordan vejret er i Danmark, så er juli lig med sommer for mig. 

Nogle juli måneder har jeg haft helt fri. Andre juli måneder har jeg arbejdet. Denne juli måned skal gå med 3 ugers arbejde og så én uges ferie. Alligevel er denne juli stadig lig med sommer. 

For stemningen er helt og aldeles sommer. Der er mindre stress på arbejdet og mindre trafik på vejene. Folk er i et mere afslappet humør og har en større accept af, at ting ikke går så hurtigt. Hele byen drager et lettelsens suk og slapper en smule af. 

Jeg håber på mere sol og varme i juli og et par (3!) dejlige uger på jobbet. 

10 kommentarer:

 1. Enig - alle kommer ligesom lidt ned i gear og får en mere afslappet tilgang til tingene - mere af det året rundt;)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Dorte - ja det ville være ønskværdigt ;) kh Birgitte

   Slet
 2. I juli er der ingen, der rigtigt forventer, at folk er hjemme til at træffe beslutninger om noget som helst, og så går man ligesom bare lidt ned i gear, selv om man er på arbejde. Ret skønt faktisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. @Fruen - du har ret. Ingen forventer ret meget og der er tid til at rydde op på mit arbejde :) kh Birgitte

   Slet
 3. Ja, juli er dejlig! Håber det bliver en god en af slagsen!....
  God juli til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Skøreliv - jeg håber på afslapning, sol og varme til os begge :) kh Birgitte

   Slet
 4. God arbejdslyst de næste 3 uger, Birgitte - og så er det ferie igen! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der nemlig! :) og tak - og fortsat god ferie til jer. Kh Birgitte

   Slet
 5. Jeg skal også på arbejdet de næste tre uger. Jeg har normalt ALTID fri hele juli måned og kan næsten ikke klare tanken om at jeg skal sidde så godt som alene på kontoret. Jeg synes det er SÅ synd for mig selv! ;-) Sjovt nok hjælper det lidt at høre, vi er flere der skal af sted. God arbejdslyst!

  SvarSlet
  Svar
  1. @Malin - der er vildt stille her, men til gengæld har telefonen kimet hele formiddagen med folk, der bare har ventet på at jeg kom tilbage (suk)... det er sgu synd for os ;-) kh. Birgitte

   Slet

Giv mig dine tanker...